Morsomme steder å ta barna i Anoka, MN

August 4 by admin

Anoka, den "Halloween Capital of the World", antas å ha vært den første byen i landet å være vert for en Halloween parade. År senere, fortsetter den årlige feiringen med en måned full av Halloween fester. Men du trenger ikke å vente for oktober for å nyte denne nordlige Minnesota byen. Anoka er et morsomt sted å være når som helst på året.

Lyric Arts Main Street Stage

Ta med barna for å se en live performance på Lyric Arts Main Street Stage. Den ideelle teater setter på skuespill og musikaler hele året. Barna må være minst 6 år for å delta i full lengde vanlige sesongen viser. Men teatret har også en serie kalt "Hovedsakelig for Kids", som fokuserer på forestillinger som barn så unge som to år gamle kan nyte. Tidligere produksjoner har inkludert "The Wizard of Oz" og "Cheaper by the Dozen". Barna kan også delta i workshops på teatret, der de vil lære skuespillerkunsten. Sesong abonnementer for opptil åtte show er også tilgjengelig.

Lyric Arts Company of Anoka, Inc.
420 E. Main St.
Anoka, MN 55303
(763) 422-1838
http://www.lyricarts.org/index.html

Anoka County History Center

På Anoka County History Center, kan barna lære om historien til politiet, sheriff og brannvesen i Anoka County. Loven og Stiger utstillingen har originalt utstyr som brukes av brannmenn og politi. Barn kan lære hvordan det er å jobbe i en av disse avdelingene gjennom både alvorlige og humoristiske anekdoter. Historien Senteret har også en utstilling med fokus på utvikling av Anoka County, inkludert lite kjente fakta om regionen. En utstilling som utforsker historien om musikalske teater og samfunnet kor i området er også tilgjengelig.

Historien Senteret tilbyr en "Ghosts of Anoka" vandring fra tidlig juni til slutten av oktober. Den 90-minutters tur dekker 15 blokker i byen. Barna kan oppdage fakta og utforske legendene bak mystiske hendelser i Anoka. Ring (763) 421-0600 for tur reservasjoner.

Anoka County Historical Society
2135 3rd Ave. N.
Anoka, MN 55303
(763) 421-0600
http://www.ac-hs.org/index.html

George Enloe Park

Head over til George Enloe Park for rekreasjons moro hele året. Når været er varmt, barna kan spille basketball, softball, volleyball, håndball, fotball eller tennis i 23 mål stor park. Turstier og to lekeplasser er også tilgjengelig. Pakk en lunsj og spise på rasteplass eller bruke en av de griller gitt av parken for en grill.

I løpet av vinteren, kan barna gå aking, spille hockey eller skøyte. Parken gir et bygg for dem å varme opp i etterpå og tilsyn av byen ansatte til visse tider. Hockey og skøytebaner er åpne hver dag om vinteren, med utvidet åpningstid tilbys på helger og skoleferiedager. Innendørs toalettene er også tilgjengelig.

George Enloe Park
631 Lund Blvd.
Anoka, MN 55303
(763) 576-2980
http://www.ci.anoka.mn.us/index.asp?Type=B_BASIC&SEC={6DFA3A0E-5496-4331-B8C6-02B5DCFBC3F7}&DE={54F3DE86-48D8-4EF6-B530-E9D319BD797E}

Related Posts