Morsomme Restauranter i Las Vegas

March 11 by admin

Spisemuligheter florerer i fabelaktig Las Vegas, alt fra steder for å få en rask matbit til high-end restauranter bemannet av dagens beste kokker. Men noen ganger, er du i humør for mat og moro, og det er mange steder å finne de to sammen.

Margarita

Det er alltid en fest i Margaritaville på Flamingo Hotel, inspirert av den store musikeren Jimmy Buffett hitlåt. En fargerik, tropiske omgivelser, god mat og drikke, og musikk alle sammen for å gjøre dette til en svært populær Strip reisemål.

Toppen av verden

For en desidert annerledes matopplevelse, ser ikke lenger enn toppen av verden. Restauranten, som ligger på toppen av Stratosphere Hotel, og tilbyr panoramautsikt over Vegas som det dreier 360 grader i en time.

ESPN Sports Zone

Sports fans vil elske ESPN Sports Zone i New York New York Hotel. Tettpakket med TV, er det perfekte stedet å fange noen store spillet.

Kahunaville

De ansatte er showet på Kahunaville på Treasure Island Hotel. Flair bartendere vil forbløffe deg med sine flaske-sjonglering ferdigheter mens de dansende servere holde festen i gang på.

Tournament of Kings

Bli med tilbake til middelalderen på Tournament of Kings middag show på Excalibur, der du kan se riddere joust mens du spiser med fingrene.

O'Sheas

Selv om ikke teknisk sett en restaurant, mat domstol på O'Sheas på bånd gir deg en front-seterad til kasinoets beer pong pit, der deltakerne kjemper for å vinne pengepremier.

Related Posts