Morsomme Restauranter i Atlanta, Georgia

September 10 by admin

Morsomme Restauranter i Atlanta, Georgia


Atlanta er hjem til verdens travleste flyplass, Hartsfield-Jackson International Airport, Atlanta Braves og et mangfold av attraksjoner, årlige arrangementer og severdigheter se. Morsomme restauranter i Atlanta gi besøkende en sjanse til å hente noe å spise mens du har en hyggelig tid mens du gjør det. Morsomme restauranter tilby gjestene mat som spenner fra morsomme fingermat til unike smakskombinasjoner.

Fire of Brazil

Fire of Brazil er en brasiliansk steakhouse som er en morsom og fartsfylt måte å nyte et godt måltid. Dette Atlanta-restauranten serverer gjester på en kontinuerlig basis som runde etter runde med kjøtt som okse, svin, lam og pølse blir brakt rett til hver enkelt gjest bord. Serverne, kjent som Gauchos, hver bringe sine egne offeret og endeløs strøm av Gauchos er sikker på å holde diners underholdt og fascinert. Utover de varer levert tabellen side, er det et stort glass buffet seksjon midt i sentrum av restauranten hvor gjestene kan betjene seg selv fra et utvalg av oster, salater, småretter og tapas elementer. Full atmosfæren og lever opp til sitt navn, er en stor brann pit brenner i midten av restauranten og alle kjøtt tilberedt over åpen, tre brennende flammer.

Fire of Brazil
118 Perimeter Center West
Atlanta, Georgia 30346
770-551-4367
fireofbrazil.com

Dantes Down the Hatch

Dantes ned luken illustrerer tanken om et tema restaurant. Modellert etter en 18. århundre skonnert som er fortøyd til en brygge i havet; Restauranten hadde tema og går med det hele etablissementet. Anlegget strekker seg over 13 historier og er komplett med en full-size skipets seil og mast. Restauranten høydepunkter fondue retter og jazzmusikk. Hele innsiden av restauranten er som minner om en gammel stil seilfartøy. Antikviteter, bilder og kopier pryder anlegget, videre legge til tema. Fondue middager tillate gjester å prøve et utvalg av matvarer. Selv dessert er fondue. The full service bar tilbyr øl, vin og cocktails.

Dantes Down the Hatch
3380 Peachtree Road NE
Atlanta, GA 30326
404-266-1600
dantesdownthehatch.com

The Melting Pot

The Melting Pot er en fondue restaurant som har en veldig trendy innredning og glødende lysene fra fondue potter skape en avslappende atmosfære. Det første kurset består av fondue appetittvekkere som en ostefondue som kommer med et utvalg av brød til å dyppe i den cheesy concoction. Forrettene er arrangert slik at diners motta en salat, friske grønnsaker og et utvalg av kjøtt og sjømat å lage mat på sitt eget bord via fondue gryte. Dessert valg inkluderer sjokoladefondue med et utvalg av frukt og kaker til å dyppe i og nyte. Den muntre tilnærming av kokk-og-tjener-selv stil av restauranter holder gjestene underholdt og bidrar til å holde samtalen i gang ved et bord.

The Melting Pot
754 Peachtree Street NE
Atlanta, GA 30308
404-389-0099
meltingpot.com

Related Posts