Morsomme familieaktiviteter i Metro Detroit, Michigan

December 20 by admin

Morsomme familieaktiviteter i Metro Detroit, Michigan


Detroit, kjent som bilen hovedstaden i verden, har et mylder av aktiviteter som er moro for hele familien. Gjennom hele året, om familien din liker sport eller kunst og kultur, vil du finne noe morsomt å gjøre i metro Detroit. Din familie kan oppleve aktiviteter i Motor City som er like forskjellige som selve byen.

Idretsarrangementer

Ha det gøy med familien på en sportsbegivenhet i Detroit. Se Detroit Tigers spiller baseball i Comerica Park (detroit.tigers.mlb.com) fra april til september (eller utover hvis de gjør det til World Series). Fotballfans kan se Detroit Lions spille i Ford Field (detroitlions.com) fra september til januar. Hvis du er en basketball fan, se Detroit Pistons spille i Palace of Auburn Hills (palacenet.com) fra oktober til april. Se Detroit Red Wings spill hockey i Joe Louis Arena (olympiaentertainment.com) fra oktober til april.

årlige arrangementer

Ta med deg familien til en av de årlige arrangementer i Detroit i løpet av året. Gå til Detroit Riverfront Conservancy (detroitriverfront.org) Detroit Internasjonale River Dager i juni. Den tre dager lange arrangementet sammen Detroit River fronten har konserter, sand skulpturer, elv turer, karneval rides, og barnas aktiviteter. Delta på Parade selskapets (theparade.org) USAs Thanksgiving Day Parade. Arrangeres hvert år i november, og i sitt 85. år i 2011, parade i sentrum av Detroit har et annet tema hvert år, og har flottører, korps, klovner, spesialitet handlinger og kjendis gjester. I løpet av Charles H. Wright-museet for afrikansk-amerikansk historie er (chwmuseum.org) tredagers African World Festival i august, vil du nyte forestillinger og aktiviteter som hip-hop, jazz, afro-pop og soul artister; salsa dansetimer; en streng marionett ytelse; og afrikansk tromme og danse.

attraksjoner

Ta med hele familien for å se noen av Detroits største attraksjoner. Sjekk ut biler og gjenstander og lære om historien av biler gjennom interaktive utstillinger i Automotive Hall of Fame (automotivehalloffame.org). Museet er åpent fra onsdag til søndag. På Detroit Zoo (detroitzoo.org), vil familien ha det gøy ikke bare å se dyrene, men mate giraffer, ta en tur på Tauber Family Railroad, ser en film i 3-D / 4-D teater og tar en virtual-reality-tur. Dyrehagen er stengt på Thanksgiving, jul og nyttårsdag.

turer

Din familie kan ha det gøy på en elv tur, sykkeltur eller bak-kulissene-tour. Diamond Jacks River Tours (diamondjack.com) avviker fra Detroit og Wyandotte fra juni til september. Din familie vil ha det gøy å se Detroit og Windsor landemerker på to timers fortalt elvebåt cruise. Se Detroit på sykkel med hjulhuset Detroit (wheelhousedetroit.com), hvor du kan leie sykler for hele familien eller ta en sykkeltur. Barne seter, trailere og tag-along sykler er tilgjengelig. Styrehuset er stengt på søndager. Din familie kan lære hvordan sjokolade og godteri er laget og få gratis vareprøver på en gratis selv-guidet tur i Morley Candy og Sanders (sanderscandy.com). Candy fabrikken turer er tilgjengelig fra mandag til fredag.

Related Posts