Moro Restauranter i Chicago-området

April 14 by admin

Moro Restauranter i Chicago-området


Chicago er en ekspansiv by som har en rekke nattklubber, lokale attraksjoner og shopping destinasjoner. I tillegg har området en bred blanding av restauranter som tilbyr opp lokale favoritter som Chicago pølser eller dypt fat pizza og etnisk fare, også. Chicago har også en rekke restauranter som tilbyr en atmosfære som er morsom og innbydende.

Bubba Gump Shrimp Co.

Bubba Gump Shrimp Co er et morsomt tema restaurant som ligger ved hovedinngangen til Chicagos Navy Pier. Den spisested ble etablert av Viacom selskapet, som er oppkalt etter rekeindustrien som Tom Hanks karakter, Forrest Gump, eid. Menyen byr opp slike elementer som "Mama Blå reker Gumbo" og "Hush Pups" for forretter og "Lt. Dan Drunken reker", som er en av mange hovedretter. I tillegg til restauranten, er det også en butikk som har en rekke memorabilia inkludert t-skjorter og kaffekopper.

Bubba Gump Shrimp Co.

700 East Grand Avenue, Suite 131

Chicago, IL 60611

312-252-4867

bubbagump.com

Portillo Hot Dogs

Portillo er en morsom restaurant som tar kundene tilbake med en 1930-Gangster tema atmosfære. Den spisested var opprinnelig en liten pølsebu kjent som "Dog House" og nå betjener kunder i 47 steder over hele USA. Innredningen på de mange butikkene reflekterer mange epoker, inkludert 30-åras, '40s, 50- og 60-tallet, og maten er alt en diner goer forventer, for eksempel chili hunder, cheeseburgers og malten.

Portillo Hot Dogs

100 W. Ontario

Chicago, IL 60654

312-587-8910

Portillos.com

Dave og busters

Dave og Buster er et tilfluktssted for restaurant goers som elsker å spille spill og nyte et bredt utvalg av mat. Den spisested er ikke bare et sted å spise, men det fungerer også som en morsom underholdning destinasjon med klassiske arkadespill, videospill, biljardbord og enda shuffleboard. Du kan ikke bare ha det gøy med de mange aktivitetene som tilbys ved restauranten, men de kan også nyte den store menyen som inkluderer nachos, myke pretzels, cheeses og kyllingvinger bare for å nevne noen. Flere dessert alternativer, for eksempel hot sugared bolle hull, belgisk sjokolade fondue og trelags sjokoladekake, finnes også på menyen.

Dave og busters

1030 N. Clark St.

Chicago, IL 60610

312-943-5151

daveandbusters.com

Related Posts