Moro Restauranter i Boston-området

June 6 by admin

Moro Restauranter i Boston-området


Boston er fortsatt en kulinarisk hot spot for førsteklasses spesialitetsrestauranter og en av de fineste mat byer i hele USA. Det tilbyr også en rekke morsomme restauranter, de fleste som kommer fylt med en engasjerende atmosfære og one-of-a-kind innredning. Følgende restauranter Boston-området leverer massevis av moro mens aldri kort skiftende diners på smaken.

Cuchi Cuchi

Moro Restauranter i Boston-området


Cuchi Cuchi tilbyr en ideell atmosfære for Boston folkemengder på jakt etter litt moro blandet med raffinement. De holder seg til en kleskode av uformell eleganse ( "perler og designerjeans," som deres nettsted sier). Kledd i vintage klær som minner om 1920-tallet og 40-tallet, de ansatte setter upscale tone blant denne elegante gamle Hollywood innredning. Til tross for alt dette glamour er det fortsatt et avslappet miljø, en passende restaurant for uformelle fester og matopplevelser. Som en ekstra bonus, den internasjonale menyen har en variert utvalg av velsmakende pasta, sjømat, grønnsaker og kylling retter.

795 Main St.
Cambridge, MA 02139
(617) 864-2929
www.cuchicuchi.cc

Fugakyu

Moro Restauranter i Boston-området


Ideell for store grupper og partier, leverer Fugakyu en livlig atmosfære og garantert moro for alle som kommer inn. restauranten utsmykket med sushi bærer transportbånd og autentiske japanske møbler, gir en klar festlig atmosfære perfekt for folk i alle aldre. Du kan også leie selskapslokaler bør du ønsker, store nok til å ta imot grupper på 7 til 25 personer. Maten på trykk har rike smaker også, inkludert et bredt utvalg av sushi som California ruller, krydret tunfisk og krydret laks.

1280 Beacon St.
Brookline, MA 02446
(617) 734-1268
www.fugakyu.net/index.html

Oppe på torget

Moro Restauranter i Boston-området


Oppe på torget, en av Cambridge mest elskede restauranter tilbyr to varierte matopplevelser, som begge gir mye moro og gode tider. Første etasje forblir dedikert til mandag Club Bar, en quirky spisesal kledd i lyse farger, fet utskrifter og levende mønstre. Her kan du prøve fra en full meny med pizza, vin eller en utmerket søndag brunsj. I mellomtiden oppe Soirée Dining Room har en mer oppskalere vibe uten å ofre noe av den lekende moro funnet nede. Med en herlig bar, spektakulær utsikt over Cambridge og en sjarmerende peis, Boston innfødte vet dette stedet tilbyr en levetid på minner.

91 Winthrop St.
Cambridge, MA 02138
(617) 864-1933
www.upstairsonthesquare.com

Myers + Chang

En kitschy dekor nådegaver indre av Myers + Chang, en hip Boston spisested som kan skilte med en rekke asiatiske retter, først og fremst deilig gaten handlevogn matvarer. Drage kledd vinduer og speil med dum fortune cookie skrifter pryder restauranten. Basert på restaurantens layout, kan du også få et glimt inn i åpent kjøkken som kokkene majestetisk tilberede maten. Mens det er mye moro å være hadde på dette sjarmerende etablissementet, vil du også gå bort imponert med mouthwatering meny fylt med taiwanske sjel mat og Sørøst-asiatiske kulinariske godbiter.

1145 Washington St.
Boston, MA 02118
(617) 542-5200
www.myersandchang.com

Related Posts