Mid-Priset Sjømat restauranter i Easton, MD-området

July 1 by admin

Mid-Priset Sjømat restauranter i Easton, MD-området


Dusinvis av flotte sjømatrestauranter finnes i Easton, Maryland området. Fra fersk fangst av dagen til gourmet sushi restauranter, og alt i mellom, tilbyr byen utallige muligheter for enhver anledning og ethvert budsjett. Enten du foretrekker i Maryland krabber, reker, fisk eller annen type sjømat, er du sikker på å finne en deilig matopplevelse i Easton til en rimelig pris.

Lokal Maryland Seafood i Easton

Mid-Priset Sjømat restauranter i Easton, MD-området

Fersk, lokal sjømat i Maryland er ikke vanskelig å finne.

Fersk, lokal sjømat kan gjøre hele forskjellen i hvordan et måltid smaker. En rekke mid-priced sjømat restauranter finnes i Easton området. Tilbyr forrettene $ 27 og under, Juridiske Spirits gjør sine egne krabbe suppe, en hit med kunder. Martini Restaurant serverer tilapia, krabbe, tunfisk, reker og utallige andre sjømat forretter og hovedretter. Sjømat restauranter i Maryland ofte tjene fersk lokal sjømat du kan finne. En mid-priset sjømatrestaurant kan være allsidig for dine matbehov - enten for en uformell middag eller en spesiell anledning. Hvis du har en tøff tid på å velge et sted for lunsj eller middag, ringe restauranten og finne ut hva fangsten av dagen er.

Sjømat og middelhavsmat nær Easton

Middelhavsmat kan være et godt valg for et sunt kosthold. Out of the Fire Cafe & Wine Bar i Easton tilbyr en morsom sosial atmosfære med deilig mat tilberedt i et ildsted brennende ovn. Menyen består av blåskjell, lokale østers, reker og mer, med de fleste Tree prisene rundt $ 26 og under. St. Michaels, Maryland, har også velsmakende middelhavsmat på Pascals Harbour Lights Restaurant, som tilbyr ferske lokale Chesapeake spesialiteter.

Sjømat Markets i Easton

Mid-Priset Sjømat restauranter i Easton, MD-området

Sjømat markedene tilbyr en rekke alternativer til sultne forbrukere.

Noen ganger kan en sjømatmarkedet gjør utslaget for en rask måltid eller fersk lokal sjømat som du kan ta med hjem og lage mat i ditt eget tempo. For en deilig og rimelig sjømatmarkedet erfaring i Easton området, sjekk ut lokale markeder som kaptein Ketch Seafood eller Old Salt Seafood Co, både på Glebe Road, eller Gay sjømat, Easton eldste lokalt eid sjømatmarkedet, på Port Street. Gay sjømat spesialiserer seg på krabbe kjøtt, myke og harde krabber og reker.

Sushi restauranter i Easton

Mid-Priset Sjømat restauranter i Easton, MD-området

Sushi er ofte et morsomt alternativ for folk som elsker sjømat.

Sushi og biffhus har ofte en god atmosfære med et fint show på grillen. Prisingen er generelt rimelig, også. Sushi restauranter vanligvis serverer et bredt utvalg av rå sjømat alternativer. Med priser som varierer fra ca $ 15 til $ 25 per hovedrett, i Japan er en sushi-restaurant og steakhouse ligger i Easton. Noen av alternativene på In Japan inkluderer I Japan Roll, New York Roll, Spicy Kamskjell Roll og Shrimp Tempura roll. En annen mid-priced sushi huset for å vurdere er general Tanuki-tallet, som spesialiserer seg på autentiske Pacific Rim matlaging.

Related Posts