Mexican Cooking Med Chili Peppers

October 22 by admin

Mexican Cooking Med Chili Peppers


Chili Peppers er en klassisk ingrediens i meksikansk mat. Hver rekke chili pepper har sin egen distinkte smak, så når en oppskrift krever en bestemt type pepper, prøver å bruke det når det er mulig. Dette vil sikre at meksikanske retter er autentisk i smaken og har et passende nivå av varme.

Chile Rellenos

For å gjøre Chile Rellenos du trenger store, friske grønne poblano paprika. Steke dem først i broiler eller holde dem over åpen flamme å få blemmer skins, slik at du kan gni dem bort. Du må nøye kutte en åpning i siden av chile og fjern frøene og årer mens du holder resten av chili intakt. Oppskrifter varierer, men paprika er vanligvis fylt med en slags kremet, cheesy fylling, deretter knust, stekt eller grillet. Du kan lage fyllet fra hva oster og andre ingredienser du liker. Prøv å legge mais, hakkede jalapenos, hakket løk eller ulike typer myke og harde oster. Belegget er vanligvis ganske lett, noen ganger bare en dusting av mel. Chile Rellenos lage en deilig vegetarisk måltid, spesielt når dekket med en tomatbasert saus. Koble dem med ris, bønner eller en kjøttrett for et mer mettende måltid.

bister Chilies

Bister chiles er store, mørke brune, tørket poblano paprika. Bløtlegg bister chili i varmt vann i flere timer for å rehydrere dem. For noen meksikanske oppskrifter de er grunnen. Dette er en viktig smakstilsetning ingrediens i muldvarp saus, en av de mer interessante meksikanske favoritter. Oppskrifter varierer betydelig, men de mest autentiske seg kalle for bister chiles og guajillos, en tørket mild rød chili. Peppers gjennomgå en lang forberedelse prosessen, blant annet baking og sliping dem og glohet frøene. Chiles er kombinert med en lang liste av urter, krydder, grønnsaker, frø og nøtter, blant andre ingredienser, til en tykk, mørk, bitter lime. For en betydelig mindre arbeidskrevende versjon, putre bittersøt sjokolade, hermetisert tomater, most rehydrert Anchos, mandler, sesamfrø og peanøtter.

Chipotle

Chipotle betyr "røkt chile", som er nøyaktig hva chipotle peppers er. Tilgjengelig hele, tørket, hermetisert eller gjort om til saus, de formidler en varm, røyksmak til en annen rett. For å gjøre en allsidig svart bønne saus, Surr en løk og tilsett hakkede tomater, en boks svarte bønner, hvitløk, og litt hakket chipotle pepper, enten hermetisert eller frisk. Flavor det med utpreget meksikanske krydder som spisskummen og koriander. Denne sausen gjør en solid Huevos Rancheros, servert på toppen av tortillas med stekt egg, salsa og guacamole. Prøv den på tur, som en kald dukkert, eller som en siderett.

Related Posts