Matlaging Gulrøtter i Bacon Grease

November 8 by admin

Matlaging Gulrøtter i Bacon Grease


Gulrøtter låne deres friske og skarpe smaken til tradisjonelle slaws og salater, krydret curried supper, søte terter og kaker og, selvfølgelig, god gammeldags side retter. Gulrøtter kokt i bacon fett har en rik, røykfylt siderett som passer hjemme blant klassiske amerikanske trøstemat. Det er mer enn én måte å lage en gulrot, men; hvis du har gulrøtter og du har bacon fett, har du også muligheter.

Sizzling på Stove

Pan-steking fungerer som den enkleste måten å koke gulrøtter i bacon fett. Vask, skrell og skjær gulrøttene i solide bånd, pinner eller plater som du pan-yngel bacon til en behagelig skarp. Smuldre bacon i pannen og varm det fett på medium til det er fint og varmt, men ikke røykfylt. Kaste i gulrøtter og tilsett krydder etter eget valg - brunt sukker eller lønnesirup gir en søt fatet, mens urter og krydder som rosmarin, hvitløk, persille, timian, salt og pepper, sørger for en velsmakende smak. Stek gulrøtter i fettet i ca 5 minutter, avhengig av hvor mange gulrøtter du har. Når du er ferdig, bør gulrøtter være myk å ta på, men ikke grøtaktig.

baking Bacon

For bakte gulrøtter i bacon fett, bruk en dekket pott med akkurat nok bacon fett for skrelles og skiver gulrøtter å putre. Sesong og stek dekket gulrøtter på rundt 325 grader Fahrenheit til de er møre. For en alternativ metode, sette ovnen til 400 grader og brett et stykke aluminiumsfolie over din skiver og skrelles gulrøtter, gjør en lomme. Plasser baconskivene, velsmakende krydder og et par klatter smør over gulrøtter. Tett gulrøtter i en foliepose og stek i litt mindre enn en time, til gulrøttene er møre. Fettet fra bacon siver inn i gulrøtter, bidrar til å lage mat og smak dem.

veggie Variasjoner

Gulrøtter trenger ikke å sizzle i fett solo - legg utfyllende grønnsaker, for eksempel grønne grønnsaker, sunchokes, sjalottløk eller pastinakk, for å gjøre en bacon-sauteed veggie side. Likeledes foreta en full middag ved å forberede ovnen laget gulrøtter i bacon fett sammen med en liten stek, for eksempel en tri-tips steke, noen fedd hvitløk og et par Roma tomater. Gjør ovnen-stekt, bacon-tilført gulrøtter mer pikant ved å inkludere saften fra en halv appelsin i foliepose eller topping dem med sitrus skall og skje med syltetøy.

Bedre med Bacon

Bacon fett er ikke den eksklusive domene av gulrøtter - dette naturlig biprodukt av stekt bacon gir seg til et stort utvalg av oppskrifter. Slather bakt poteter med bacon fett før matlaging dem for en sprø, røykfylt finish, eller bruk bacon fett for ultra-flavorful stekt ris. På samme måte kan du ta grillet ost til et helt nytt nivå av stekepanne brødet i en stekepanne lett belagt med bacon fett, eller lage en dekadent salat dressing med bacon fett, sukker, krydret sennep og rødvinseddik.

Related Posts