Måter å teste for alkohol i drinker

May 28 by admin

Måter å teste for alkohol i drinker


Den raskeste måten å fortelle om en drink har alkohol i den er rett og slett å lukte det, eller ta en rask slurk. Men hvis du ønsker å bruke mer objektive metoder for å teste innholdet i en drink, det er mer avgjørende måter å finne ut om en drink inneholder alkohol.

Bruk en drikker alkohol Test Strip

Kjøp en test stripe som er oppdager alkohol i væsker. Fjern teststrimmelen fra pakken og dypp den i drinken. Trekk den ut umiddelbart, rett etter at stripen blir våt. Disse vanligvis tar bare et par minutter på å vise resultater. Vanligvis må du ta kontakt med en fargekart for å oversette resultatene til prosentandel av alkohol oppdaget.

Bruk en Spytt Alkohol Test Strip

Spytt alkohol teststrimler oppdage tilstedeværelsen av alkohol i en drikk som allerede er forbrukt. Disse testene blir brukt for å vurdere en persons blod alkohol nivå, og anbefaler at du bør vente minst fem minutter etter drikking eller røyking å bruke, siden de er ekstremt følsomme. Ved hjelp av disse umiddelbart etter en drink har blitt konsumert vil gjengi resultatene unøyaktige; men vil de vise seg absolutt om en drink har alkohol i den. Disse stripsene er plassert under tungen i ca 20 sekunder, før de er fullt mettet med spytt, og deretter fjernet. Innen omtrent et minutt, vises resultatene via farge, som kan oversettes til en omtrentlig alkoholpromille.

Bruk en Hydrometer

En hydrometer - som er en liten rørformet verktøy som inneholder enten bly eller kvikksølv - tester tettheten til en væske i forhold til tettheten av vann. Alkohol har en lavere tetthet enn vann; sukker har en høyere tetthet enn vann. Fuktighets er vanligvis brukt av folk som produserer alkoholholdige drinker i hjemmet, for eksempel vin og mjød, og ønsker å vite omtrent hvor mye alkohol er til stede. Hell drikken i en test sylinder, forlater rommet øverst for væske forskyvning, og sett den hydrometer. Bruk en online kalkulator for å oversette egenvekt, eller SG, lesing i prosentandel av alkohol. Pass på at du bruker et hydrometer spesifikk for ditt formål, så mange Målere måle spesifikke områder av alkohol og sukker.

fryse den

Prøv å sette den i fryseren. Hvis en drikk består av 20 til 25% alkohol, vil det ikke fryse. 24-proof brennevin fryser ved rundt 20 grader Fahrenheit, og 64 bevis brennevin fryser på rundt -10 Fahrenheit. Ikke test ukjent væske i glass i fryseren, skjønt. Frosset vann utvides, og kan knuse glasset.

Related Posts