Måter å Harden Fondant

March 13 by admin

Måter å Harden Fondant


Fondant er en rullet sukker som er populære som et dekke på kake, gir det en glatt overflate. Fondant kan rulles, kutt eller støpt inn i ulike former. Formene blir deretter plassert på kaken som en dekorasjon. Fondant tørker ganske sakte, noe som er gunstig når du arbeider med den. Når fondant arbeidet er fullført, er det vanligvis tørket før du legger den på kaken. Tørking av fondant stivner den; det vil ikke smelte eller henge hvis temperaturen blir for varm.

Slow Air Herde

Den typiske metoden for herding og tørking fondant er å bare bruke det og la den sitte ute. Luften gjør fondant stivne opp. Dette kan ta flere dager for å få den fondant fullstendig hardt, avhengig av tykkelsen av den fondant. Fondant figurer eller tall vil ta lengre tid å tørke og herde enn en tynn kake dekker.

Rask Lufttørking og Herde

Hvis du trenger din fondant å tørke og herde raskere, må du hjelpe den sammen. Sett en vifte i front av fondant og la den blåse tørr luft på den. Plasser fondant på en baker avkjøling rack slik at luften kan komme til stykket fra alle kanter og vinkler. Snu fondant med jevne mellomrom slik at viften blåser på den fra alle kanter.

Legge Ingredienser

For å gjøre fondant tørke enda raskere, kan du legge to forskjellige ingredienser: tannkjøtt lime eller tragantgummi. Begge disse ingrediensene kan gjøre fondant herde raskere; de kan også gjøre det vanskeligere enn fondant alene. Legg disse ingrediensene når du elter din fondant. Butikk-kjøpte fondant inneholder ofte tragantgummi; sjekk emballasjen før du legger mer til blandingen.

Ting å vurdere

Fondant stivner aldri helt. Utsiden kan føle sprø og hard, men en gang brutt åpent, vil innsiden fortsatt være gummy. Hvis du gjør fondant tall eller figurer tidlig og pre-tørke dem før du gjør kaken, kan fondant design blir uspiselig fordi de ble laget så langt i forveien. Dette er kanskje ikke noe for deg, siden mange ikke spiser fondant dekorasjoner til å begynne med.

Related Posts