Måter å forberede Avokado

April 16 by admin

Måter å forberede Avokado


Avokado er ikke bare deilig å spise, men også spekket med sunt fett, vitaminer og næringsstoffer. Avokado er mono-mettet fett bidrar til å senke kolesterolet, reduserer risikoen for hjertesykdom og holde blodsukkeret i sjakk. Den grønne, protein-pakket frukt inneholder også vitamin C, magnesium og mer kalium enn en banan. Avokado er ikke bare for å lage guacamole. Det finnes en rekke måter å tilberede dem, og det er enkelt å legge avokado til en rekke retter.

grilling

Brush halvert og skrelles avokado med olivenolje, deretter grill i 4 til 5 minutter. Varmen vil gjøre innsiden myk, buttery og kremaktig. For ekstra smak, legg salsa til grillet halvdeler for en rask siderett eller forrett. Sørg for at grillen er velsmurt eller avocado kan holde seg til det.

i Guacamole

Kanskje den mest populære måten å forberede avokado er å lage guacamole. I en bolle, kombinere en liten jalapeno som er seeded og finhakket med 1/3 kopp finhakket koriander, 1 ts. kosher salt, 2 ss. av lime juice og 1 fedd hakket hvitløk. Rett før servering, kuttet 2 modne avokado i to. Sett av gropene, øse ut kjøttet og terninger. Legg til bolle, deretter bland med en potet masher til guacamole er så glatt eller chunky som du ønsker. Hvis du trenger å lagre guacamole for en stund, legger en grop eller to til bollen for å hindre den fra å slå brun, og deretter dekke i plastfolie. Guacamole kan brukes som dipp til tortillachips, samt en topping for tacos, burritos, nachos, burgere, salater, smørbrød og mer.

Substitute Det

Fersk avokado kan erstatte smør eller kremost på toast eller en bagel. Bare smøre litt på som et sunt alternativ. Avokado kan også brukes i stedet for majones eller ost skiver på smørbrød. Skjær avokado i skiver og legge til din favoritt burger eller sandwich.

Dice Det

For en rask og enkel matbit, skrell og terninger avokado og plasser i en liten bolle eller tallerken. Drypp med lime juice, dryss med salt og nyte. Prøv å legge terninger avokado til din favoritt salat. Avokado er kremet tekstur kan du til og hoppe over dressing helt. For å lage en deilig sørvestre-stil salat, bland terninger avocado med terninger tomater, hakket løk, mais og sorte bønner med en dash av olivenolje og limesaft.

Related Posts