Marriott-hoteller i Katy, Texas området

December 15 by admin

Marriott-hoteller i Katy, Texas området


Enten du ønsker å bygge opp din Marriott Rewards poeng eller du rett og slett foretrekker pålitelig kvalitet på Marriott egenskaper, vil du ikke å lete lenge for å finne et Marriott-hotell i og rundt Katy, Texas. Fra den nye Residence Inn i hjertet av Katy Mills kjøpesenter til den elegante Marriott like øst for byen på Katy motorvei, kan du stole på hybelen som passer ditt budsjett og preferanser under din neste tur til Katy.

Residence Inn Houston Katy Mills

The Residence Inn Houston Katy Mills ligger innenfor viltvoksende Katy Mills kjøpesenter, noe som gir uovertruffen tilgang til et bredt utvalg av shopping, restauranter og underholdningstilbud. Denne state-of-the-art hotel, åpent for publikum om sommeren 2010, er også naboen til PetroSkills Conference Center og bare en kort kjøretur fra flere Houston-området flyplasser. Hotellet har studio, ett soverom, og to-roms suiter, alle med luksuriøst sengetøy og gulv, fullt utstyrt kjøkken med standard hvitevarer og granitt benkeplater, og en romslig stue med sovesofa og skrivebord. Hvert rom har også gratis høyhastighets Internett-tilgang, LCD-TV med satellitt-programmering og premium-kanaler, og flere telefoner. For gjester som ønsker å nyte fasiliteter på stedet uten å gå inn i kjøpesenteret, tilbyr et treningssenter, utendørs grill, putting green, idrettsbane, basseng og spa, og selv transport til lokale destinasjoner.

Residence Inn Houston Katy Mills
25401 Katy Mills Parkway
Katy, TX 77494
281-391-7501
marriott.com/hotels/travel/houkm-residence-inn-houston-katy-mills/

Houston Marriott Energy Corridor

The Houston Marriott Energy Corridor ligger like øst for Katy i booming Houston West Energy Corridor, noe som er praktisk inngangsport til storbyen uten kostnaden eller problemer med å bo i sentrum. Hotellet har en restaurant på stedet med full bar, en concierge gulv, brann gropen, basseng og boblebad. Hvis du foretrekker å gå utenfor hotellet for måltider eller rekreasjon, vil du ikke å streife langt for å nyte de omkringliggende parker, handlesentre, golfbaner, og fine restauranter, mange tilgjengelig via praktiske gang- og sykkelstier. Hvert rom har en safe, lite kjøleskap, svingbare skrivebord, seng montert leselamper, luksuriøst sengetøy, flatskjerm-TV, og Internett-tilgang.

Houston Marriott Energy Corridor
16011 Katy Freeway
Houston, TX 77094
281-829-5525
marriott.com/hotels/travel/houeg-houston-marriott-energy-corridor/

Fairfield Inn & Suites

Rett nede i Katy Freeway fra Marriott, er Fairfield Inn & Suites perfekt for familier, besøkende planlegger et lengre opphold, eller noen andre som foretrekker større rom til en lavere pris. Fairfield Inn nylig renovert i 2010, og har 72 romslige rom og åtte suiter, hver med trådløs Internett-tilgang, en 32-tommers LCD-TV, og en MP3-kompatibel stereo. Gjestene kan også nyte en gratis kontinental frokost hver dag og slappe av om kvelden i hotellets oppvarmet innendørs svømmebasseng og spa. I tillegg til sin nærhet til Houston-området bedrifter, er hotellet nær fire store kjøpesentre, Houston Zoo, Museum of Health and Medical Science, Splash Town badeland, og George Bush og Bear Creek Pioneers parker.

Fairfield Inn & Suites Houston I-10 West
15111 Katy Freeway
Houston, TX 77094
281-646-0056
marriott.com/hotels/travel/houfw-fairfield-inn-and-suites-houston-i-10-west/

Related Posts