Marriott hotell i Disney World i Orlando, Florida

December 10 by admin

Marriott hotell i Disney World i Orlando, Florida


Walt Disney World Resort ligger i nærheten av Orlando, Florida, og er en favoritt valg blant reisende for ferie getaways. Gjestene kan tilbringe dagene oppdage de fire Disney temaparker, fem golfbaner, to vannparker og de massive sports, shopping, restauranter og underholdningsmuligheter i området. Marriott-hoteller tilbyr en rekke overnattingsmuligheter for besøkende til Walt Disney World.

Fairfield Inn & Suites by Marriott

Fairfield Inn & Suites by Marriott er et AAA tre Diamond-karakter hotell som ligger en mil fra Walt Disney World Resort i Marriott Village. Fairfield Inn er en familie-orientert Marriott hotell som består av 388 rom i fem etasjer, og tilbyr spesielle familie suiter med køyesenger for de som reiser med barn. Hotellet er røykfritt og tillater ikke husdyr. Høydepunkter i denne offisielle Walt Disney World Good Neighbor Hotel inkluderer utendørsbasseng, boblebad, gratis trådløst internett og frokost samt et nærliggende treningssenter og mat domstol.

Fairfield Inn & Suites by Marriott

8615 Vineland Ave.

Orlando, FL 32821

407-938-9001

marriott.com

Courtyard by Marriott

Courtyard by Marriott er et AAA tre Diamond-karakter hotellet ligger 1,5 miles fra Walt Disney World Resort. Courtyard by Marriott hotellet er et godt valg for forretnings- og feriereisende til området. Hotellet har 308 rom og suiter med store arbeidsområder. Det er en tre-etasjers bygning og har tre møterom, men ingen dyr eller røyking er tillatt inne på hotellet. Andre fasiliteter og tjenester består av full-service business center, to oppvarmede utendørsbassenger, en restaurant på stedet og et treningssenter.

Courtyard by Marriott

8501 Palm Pkwy.

Lake Buena Vista, FL 32836

407-239-6900

marriott.com

Orlando World Center Marriott Resort and Convention Center

The Orlando World Center Marriott Resort and Convention Center er et spa og golf resort ligger 1,5 miles fra Disney World. Den 28-historien, AAA Four Diamond Hotellet har 2000 rom og suiter samt 46 møterom. Gjestene på hotellet kan få tilgang til seks bassenger og en vannsklie, et treningssenter, joggeløyper, et spa, volleyball og tennisbaner, 10 restauranter og salonger, en minigolfbane, et golfakademi og en 18-hulls golfbane og golfklubben.

Orlando World Center Marriott Resort and Convention Center

8701 World Center Drive

Orlando, FL 32821

407-239-4200

marriott.com

Related Posts