Making Soft Serve Ice Cream

March 12 by admin

Making Soft Serve Ice Cream

Kjøpe en Soft Serve Ice Cream Machine

Sann myk tjene iskrem kan bare gjøres ved hjelp av spesialutstyr som blander luft inn i isen under fryseprosessen. Avhengig av hva du leter etter, må du bestemme om du vil kjøpe en mer profesjonell stil myk tjene maskin eller en for begrenset hjemmebruk. Profesjonelle modeller - slik som de gjorde ved SaniServ - kan koste tusenvis av dollar. Mindre, hjem modeller som de laget av Cuisinart eller Deni, på den annen side, kan vanligvis kjøpes for rundt $ 40 til $ 100. Uansett hva, men du må kjøpe en myk tjene iskrem maskin hvis du ønsker å foreta reelle softis.

Gjør Soft Serve Ice Cream

Mest myk tjene iskrem maskiner kommer med oppskrift bøker fulle av forskjellige myk tjene blande oppskrifter, men sannheten er at nesten alle iskrem oppskrift (som ikke inneholder biter eller pålegg av noe slag) kan tilpasses for forberedelse som softis i en myk tjene maskin. I utgangspunktet, vil du bare trenger å senke fettinnholdet i tradisjonell iskrem oppskrift med om lag 5 til 10 prosent. Dette er oftest utført ved svakt å redusere mengden melk som tilsettes til blandingen. Når du har opprettet din mix, bare helle det inn i maskinen som anvist, og deretter vente på det å slappe av, herde og få luft innført. Tiden du må vente er diktert av din myk tjene maskinens spesifikasjoner og retninger.

Making Soft Serve Ice Cream Uten en Maskin

Selv om det ikke er mulig å foreta ekte myk tjene iskrem uten en spesialisert maskin, er det relativt enkelt å lage et lignende produkt. Mens den resulterende isen ikke vil være akkurat som softis, vil det være mye mer lik softis enn det er til vanlig iskrem. Bare ta en gruppe med tradisjonelle "hard" iskrem og - ved hjelp av en stand-mixer - blande det sammen med et like stort volum av pisket krem. Ta den resulterende blandingen og la det refreeze inni fryseren i minst 12 timer. Produktet vil ligne en myk tjene iskrem i tekstur og hardhet, selv om det vil være merkbart forskjellig fra softis som er laget med spesialutstyr.

Related Posts