Må-se ting i Australia og New Zealand

February 18 by admin

Må-se ting i Australia og New Zealand


I både Australia og New Zealand, er turisme i vekst modus. Foruten å utforske de mer kjente steder som operahuset i Sydney og New Zealands Milford Sound, et bredt utvalg av ting å gjøre hover like utenfor riket av de vanlige turistattraksjonene.

Kultur

Må-se ting i Australia og New Zealand

En Maori stamme

For innfødt New Zealand stammekultur besøke Rotorua, hvor reisende slappe av på Hells Gate Thermal Reserve i svovel og gytjebad og lære om Maori kultur fra de mange turer tilgjengelig i byen. I Coorong, Australia, kan kultur eventyrere lære Aboriginal måter mens kajakk gjennom det naturlige landskapet.

Wildlife

Tasmania er en liten øy utenfor kysten av Sør-Australia, og er den perfekte regnskogen ekspedisjon for reisende. I New Zealand, Sør-øya byen, Kaikoura, er verdenskjent for sitt store utvalg av marint liv utrolig nær kysten og er et bra sted å få øye på hvaler, delfiner og seler i sitt naturlige habitat.

Naturlige underverker

Må-se ting i Australia og New Zealand

En Maori tribesman resultater

Punakaiki er kjent for sin naturlige "pannekake" fjellformasjoner som ligger langs vestkysten av New Zealand. Hvis besøkte under høyvann, mange av blowholes er aktive, skyting sjøvann opp til alarmerende høyder. I Australia, tre søstre fjellformasjonen like utenfor Sydney er en beryktet reisemål for turgåere og andre reisende.

Utforskning

Waitomo Caves i New Zealand er en del av en underjordisk elv system der den berømte "ildfluer" er. Gjennom Blackwater Rafting Company, kan besøkende ta en guidet tur inn i hulene. Denne turen er ikke anbefalt for folk som frykter nært hold og tar i liten grad av fysisk form.

Ekstremsport

Queenstown, New Zealand, er kjent som adrenalin hovedstaden i verden, og fødestedet til strikkhopping. Dette er en one-stop reisemål for strikkhopping, fallskjermhopping, heliskiing, hanggliding og eventuelt annen ekstrem sport.

Related Posts