Luxury Boutique hotell i nærheten av Fishermans Wharf i San Francisco

May 11 by admin

Luxury Boutique hotell i nærheten av Fishermans Wharf i San Francisco


San Francisco er kjent for sin kultur, natur og uteliv. Ligger i nordlige California på San Francisco Bay, er en av byens mest kjente attraksjoner Fishermans Wharf - en som har butikker, restauranter, barer og museer. Dette er også stedet for å ta en sightseeing båt eller ta en tur til Alcatraz. Det er mange oppskalere boutique hotell med lett tilgang til severdigheter, lyder og lukter av Fishermans Wharf og dets nærliggende attraksjoner.

Argonaut Hotel

Argonaut er et boutiquehotell som ligger i midten av alt Fishermans Wharf handling. Dette luksuriøse etablissementet har utsikt over San Francisco Bay og rommene har utsikt over Golden Gate Bridge og Alcatraz Island. Tregulv, fitness og forretningssentre, betjent parkering og limousintjenester er blant de mange fasiliteter. De overdådige rommene på Argonaut har spa-tjenester, romservice, gratis Internett-tilgang, HD-TV og CD- og DVD-spillere.

Argonaut Hotel

495 Jefferson St.

San Francisco, CA 94109

866-415-0704

argonauthotel.com

Sir Francis Drake Hotel

Sir Francis Drake Hotel ligger mindre enn to miles away fra Fishermans Wharf. Klassisk stil og arkitektur, inkludert en stor lysekrone og store trappen, er kjennetegn ved dette luksushotellet. Sir Francis Drake Sittende i Union Square, og tilbyr spa-tjenester, et treningssenter og en bistro på stedet for din fornøyelse. De romslige rommene her inkluderer gratis Internett-tilgang, HD-TV og romservice.

Sir Francis Drake Hotel

450 Powell St.

San Francisco, CA 94102

415-392-7755

sirfrancisdrake.com

Hotel Triton

The Hotel Triton ligger i nærheten av Union Square, en kort trikketur fra Fishermans Wharf. Dette eksklusive hotellet er et spesielt godt valg for kunstelskere; den har en gigantisk veggmaleri av San Franciscos kunstscenen i lobbyen og mange museer innen gangavstand. Denne 140-rommet anlegget har et treningssenter, spa-tjenester og en kaffe og te-bar. Rommene på dette hotellet har gratis internett, aviser og flatskjerm-TVer.

Hotel Triton

342 Grant Ave.

San Francisco, CA 94108

800-800-1299

hoteltriton.com

Related Posts