Lunsjen tema ideer

August 21 by admin

Lunsjen tema ideer


Det er mange temaer å velge fra når vertskap for en lunsj. Vanlige ideer inkluderer temaer av en kulturell art, temaer feirer betydelige dager i året, ferie temaer eller temaer med en årsak, som for eksempel å fremme bevissthet om brystkreft, for å skaffe midler til en skoletur.

Ferie Temaer

Jul, nyttår, påske, den fjerde av juli og Thanksgiving er helligdager som egner seg til å ha festlige tema lunsjer. For eksempel kan en Thanksgiving-tema lunsjen innebære en pilegrimer og indianere tema, og en julelunsj kan være dekorert med en rød og grønn fargevalg. Mat ideer for slike lunsjer er lett å komme med, som kokebøker og online oppskrift nettsteder tilbyr en mengde av ferie-sentrert oppskrifter.

Vesentlige Days of the Year

Lunsj partier holdt på eller i nærheten av bemerkelsesverdige dager i året utgjøre en morsom, og mindre konvensjonelle lunsjen tema: ". Non-ferie" feiringen av en Disse årlige muntre dager inkluderer Valentinsdag, Earth Day, Groundhog Day, en fredag ​​som faller på den 13., eller en dag som sammenfaller med fullmåne. The Earth Day-tema lunsjen, for eksempel, kunne tilby økologisk, lokalt dyrket mat og miljøvennlige servise.

Middag for a Cause

Tilbring en ettermiddag med et formål - å øke bevisstheten eller midler for en sak nær hjertet ditt. Under en bevissthet lunsjen, gi en kort, konsis presentasjon om problemet, og følger det med en kort dokumentar om årsaken eller dele ut brosjyrer som gir tilleggsinformasjon.

kulturelle Temaer

Feire en kultur, og nyte den eksotiske og utenlandske matvarer det er kjent for med andre for en kulturell tema lunsjen. Det finnes utallige alternativer, avhengig av dine preferanser og kulinariske ferdigheter, inkludert en spansk lunsj, Thai lunsjen, meksikanske lunsjen, japansk eller sushi lunsjen, eller Midtøsten lunsjen.

Related Posts