Long Island, restauranter Maine området

May 5 by admin

Long Island, restauranter Maine området


Long Island, Maine er en av Casco Bay øyene, som ligger utenfor kysten av Portland. Denne øya er bare en fergetur unna fra den nærliggende Great Diamond Island og Peak er Island, begge med restauranter som serverer et utvalg av sjømat retter med Maine fisk og skalldyr og New England stil.

Diamond Edge

Diamond Edge på Great Diamond Island tilbyr en formell spisestue miljø for lunsj og middag med innendørs, utendørs dekk og plen sitteplasser og båthavn. Diamond Edge vert funksjoner og henvender hummer og clambakes med kostnader basert på markedspriser. Lett mat som supper, salater, burgere, sjømat rundstykker og fisk og chips er tilgjengelig for lunsj med Tree prisene varierer fra $ 11 til $ 18 per 2010. Middagsmenyen har et utvalg av retter som fyller lokalfanget Maine sjømat som hummer, reker, krabbe og hyse. Valg inkluderer stekt kveite, laks, hummer bisque, blåskjellsuppe og sjømat-fylte hyse. Biff, kylling, lam og anda retter er tilgjengelig for ikke-sjømat spisegjester. Kostnaden for middag fare er mellom $ 25 og $ 35.

Diamond Edge

1 Diamond Ave.

Portland, ME 04109

207-766-5850

diamondsedge.com

Peaks Island House

Peaks Island House er et sjarmerende bed and breakfast, som tilbyr losji, hosting funksjoner og kjører en restaurant som serverer lunsj begynnelsen at11: 30 am og middag starter på 17:00 til allmennheten. Peaks Island House har en uformell miljø med innendørs og utendørs dekket dekk sitteplasser og utsikt over Mount Washington og Portland kysten. Denne restauranten spesialiserer seg på New England sjømat, infusjonen smaker fra Southwestern og italiensk mat i enkelte retter. Lunsjmenyen inneholder en rekke salater, smørbrød og hamburgere. Middagsmenyen består av sjømat forretter som stekt hyse, Nord-atlantisk laks, reker scampi og havet kamskjell. Non-sjømat elementer inkluderer kylling og biff retter. Fra august 2010, hovedretter varierer fra $ 14,95 til $ 17,95.

Peaks Island House

20 Island Ave.

Peaks Island, Maine 04108

207-766-4400

thepeaksislandhouse.com

Cockeyed Gull

Den Cockeyed Gull, på Peaks Island, er familievennlig restaurant, som tilbyr en hytte-style dining miljø og beliggenhet ved sjøen med innendørs og utendørs dekk sitteplasser og karnapper som gir mulighet for visninger av Portland Harbor og Mount Washington. Den Cockeyed Gull serverer mat som oser av fransk og asiatiske smaker med priser i størrelsesorden $ 19,75 til $ 29 per hovedrett, per august 2010. Menyen har en overflod av sjømat alternativer som sesam-encrusted laks, stekt fisk sandwich og Maine klump krabbe kaker. Non-sjømat elementer inkluderer vegetariske stir-fry, lammeribbe med bordelaise saus og filet mignon. De Cockeyed Gull timer er 11 am til 23:00

Cockeyed Gull

78 Island Ave.

Peaks Island, ME 04108-1266

207-766-2800

cockeyedgull.com

Related Posts