Liste over populære hotell i nærheten Katy, Texas

May 23 by admin

Liste over populære hotell i nærheten Katy, Texas


Enten du kommer til Katy å besøke Forbidden Gardens, Katy Heritage Museum eller Katy Mills, er det ingen grunn til å forlate kjæledyr hjemme. Byen Katy og områdene rundt har mange hoteller å velge mellom som tillater husdyr som skal innkvarteres. Noen hoteller har restriksjoner og begrensninger når det gjelder plass kjæledyr, og du kan også måtte betale et gebyr for å få kjæledyret ditt være på rommet ditt.

Candlewood Suites

Candlewood Suites tillater dyr opp til 80 pounds å bli innkvartert i rom med sine eiere. Det er en $ 15 ikke-refunderbart kjæledyr-avgift for den første natten, og en $ 10 gebyr for hver ekstra natt opp til $ 150. Bevis på at alle kjæledyr vaksiner er oppdatert må gis ved innsjekking og kjæledyr avtale må også være signert. Rommene på hotellet har fullt utstyrt kjøkken, eget bad med badekar, satellitt eller kabel-TV, hårføner og telefon. Hotellet har en gjest vaskeri, nærbutikk, forretningssenter og treningsrom. Severdigheter i området er Sam Houston veddeløpsbane og Houston sentrum akvarium. Shopping og golf fasiliteter er også i nærheten av hotellet.

Candlewood Suites

Houston Park 10

19998 Park Row Dr.

Katy, TX 77449

281-578-9993

ichotelsgroup.com

La Quinta Inn & Suites

La Quinta Inn & Suites tillater dyr opp til 50 pounds å bli innkvartert med sin eier. Under daglig rengjøring av rommet, vil kjæledyr må være under sin eiers tilsyn eller begrenset til en kasse. Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi, gratis frokost, avis og parkering. Det er et treningssenter og et utendørs svømmebasseng for gjester å bruke, og en transporttjeneste er også tilgjengelig. Rommene er utstyrt med kabel-TV, hårføner, kaffemaskiner, mikrobølgeovner og vekkerklokker. Attraksjoner i nærheten av dette hotellet er Katy Mills kjøpesenter, Southwest Equestrian Center og The Merrell Center.

La Quinta Inn & Suites

22455 Katy Freeway.

Katy, TX 77450

281-392-9800

lq.com

Omni House Hotel ved Westside

The Omni House Hotel ligger en 20-minutters kjøretur fra Katy og kan imøtekomme kjæledyr under 25 pounds i rom med sine eiere. Dyr kan være utstyrt med et kjæledyr seng og mat- og vannskål. Det er en $ 50 ikke-refunderbart gebyr per kjæledyr. På stedet finner du et treningsstudio, forretningssenter og et full-service restaurant. Rommene og suitene varierer fra 338 til 1000 kvadratfot og har fasiliteter som rammemadrasser, badekåper, kaffetraktere, alarm klokker, høyhastighets Internett-tilgang og hårføner. Ting å gjøre i området inkluderer golf på Bear Creek Park eller Black Horse Golf Club, besøke Polar Ice Galleria og se Forbidden Gardens.

Omni House Hotel ved Westside

13210 Katy Freeway

Houston, TX 77079

281-558-8338

omnihotels.com

Related Posts