Liste over alle hotellene i Gatlinburg, Tennesee

May 21 by admin

Liste over alle hotellene i Gatlinburg, Tennesee


Gatlinburg, Tennessee et populært turistmål i den østlige delen av staten, og de bølgende åsene i byen gjør det utandørs sette uavgjort for tusenvis av turister som kommer for å besøke hele året. Sitter på kanten av Great Smoky Mountains National Park, er Gatlinburg også hjem til Ripleys Believe It or Not Museum, samt 600 miles av turstier, rafting og snø ski. Det er flere hoteller som ligger i bygrense Gatlinburg.

Greystone Lodge på akvariet

Greystone Lodge at Ripleys Aquarium of the Smokies ligger ved siden av Ripleys Aquarium i sentrum av Gatlinburg, Tennessee, og hotellet ligger midt i Gatlinburg handling, i gangavstand til områdets restauranter og butikker. Den koselige Greystone Lodge ligger også nær Pigeon Forge, hjem til temaparken Dollywood. Fasiliteter på 257-roms hotell har rom med boblebad og peis, røykfrie rom og rom med balkong og kjøleskap er tilgjengelig på forespørsel. Hotellet har også trådløs Internett-tilgang, og et utendørs svømmebasseng og gratis kontinental frokost.

Greystone Lodge på akvariet
559 Parkway
Gatlinburg, TN 37738
865-436-5621
greystonelodgetn.com

Fairfield Inn Gatlinburg Downtown

Ligger i sentrum av Gatlinburg på River Road, er Fairfield Inn Gatlinburg Downtown en hop, hoppe og hoppe unna flere byens attraksjoner, inkludert Ripleys Believe It or Not Museum, Gatlinburg konferansesenter og også taubane til Ober Gatlinburg skianlegg. Fairfield Inn tilbyr høyhastighets Internett-tilgang, utendørsbasseng, gratis kontinental frokost og forretningstjenester. Alle rommene på sentrum Gatlinburgs Fairfield Inn har gass peis og egne balkonger.

Fairfield Inn Gatlinburg Downtown
680 River Road
Gatlinburg, TN 37738
865-430-7200
marriott.com

Bearskin Lodge

Gatlinburgs Bearskin Lodge ligger like nord for Great Smoky Mountains National Park på sørsiden av byen, og er i umiddelbar nærhet til trikk til Ober Gatlinburg. Hytta er en utandørs tema losji som ligger i hjertet av sentrum Gatlinburg, og det gir flere fasiliteter til sine gjester. Bearskin Lodge har utendørsbasseng og lazy river med Mount Leconte i bakgrunnen, samt rom med egen balkong med utsikt over en fjellbekk, gasspeiser og / eller boblebad i noen rom, gratis høyhastighets Internett-tilgang og gratis kontinental frokost for alle gjester.

Bearskin Lodge
840 River Road
Gatlinburg, TN 37738
865-430-4330
thebearskinlodge.com

Related Posts