Lip Exfoliant Scrub Oppskrift

March 2 by admin

Vinteren eller tørre forhold kan la leppene ru og sprukken. Eksfolierende leppeskrubb fungerer godt for å bekjempe tørre lepper, men de kan være dyrt hvis du kjøper dem fra kosmetikk møte. Å lage din egen er enkelt og morsomt, og vil også spare deg for penger. Hjemmelagde skjønnhetsprodukter er også fri for giftstoffer, slik at de er trygge å bruke for alle. Med bare noen få enkle ingredienser som du sikkert har i pantry din, kan du gjøre en salong-kvalitet lip scrub som vil forlate leppene myke og kissable.

Sugar Scrub

Sukker er en naturlig exfoliant og vil hjelpe børste vekk tørr hud fra leppene og smaker godt mens du gjør det. Forbereder en sukker skrubb for leppene er enkelt. Ganske enkelt kombinere 1 ts. olivenolje med 1 ts. av hvitt granulert sukker eller brunt sukker, og kombinere godt inntil blandingen har teksturen av grov sand. Påfør blandingen på leppene, forsiktig gni sukker for å fjerne eventuelle flak av huden. Hvis du foretrekker, kan du bruke en tannbørste til å massere i leppe skrubb. Skyll med varmt vann og bruke en leppe fuktighetskrem umiddelbart for å holde leppene tørker ut.

Baking Soda Scrub

Honning er mer enn bare et søtningsmiddel, det er en naturlig, næringsrik cleanser. Ved utarbeidelsen av denne kratt, sørg for å bruke rå honning for de beste resultatene. Denne oppskriften vil skape et lim for å hjelpe slough av tørr, flassende hud. Kombiner en ts. av honning, 1 ts. av natron og noen dråper olivenolje til alle ingrediensene er grundig kombinert. Påfør lim på leppene, og la det trenge inn i huden i noen minutter. Skyll av skrubb med varmt vann og en myk vaskeklut. Påfør en leppe fuktighetskrem når du er ferdig.

kaffe Scrub

Grovmalt kaffe er en annen naturlig exfoliant som kan brukes i en oppskrift som ligner sukker kratt. Dette kaffe skrubb, men er mer skånsom mot leppene. Kombiner en ss. olivenolje med 1 ss. kaffe. (Du kan også legge til litt hvitt sukker til dette skrubb for ekstra eksfoliering.) Bland ingrediensene godt, og deretter massere skrubbe på leppene. Hold skrubb på i ytterligere fem minutter før skylling og bruke leppe fuktighetskrem.

Forsiktighetsregler

Ikke overforbruk en lip exfoliant. Ved hjelp av leppeskrubb for ofte kan forverre problemet, og resultere i smertefulle, sprukne lepper. Påfør skrubbe en gang i uken, og bruk leppe fuktighetskrem resten av tiden. Bruk en bomullspinne for å bruke leppeskrubb for å unngå overføring av bakterier fra fingrene ned i glasset. Fordi hjemmelagde skjønnhetsprodukter ikke inneholder konserveringsmidler, de har kortere holdbarhet. Lagre noen ekstra leppe skrubb i kjøleskapet i opptil to uker.

Related Posts