Lighthouse Bed & Breakfast i Michigan

July 7 by admin

Lighthouse Bed & Breakfast i Michigan


Kjent som Great Lakes State, has115 Michigan fyr langs kysten, men bare noen få ble omgjort til bed and breakfast inns eller andre boligkvarteret på lokalene. Mens du utforsker kysten og historiske fyr, vil du oppleve noen av inns som er på det nasjonale registeret over historiske steder.

Lighthouse Inns

Michigan har tre fyr vertshus langs Lake Superior og Keweenaw halvøya. Sand Hills Lighthouse and Inn, den største av de store sjøer fyr, åpnet som i inn i 1995 med åtte viktorianske gjesterom, utsikt mot nordlyset og en hjemmelaget frokost hver morgen på 9:30 The Big Bay Point Lighthouse Bed and Breakfast og Jacobsville Lighthouse Inn tilbyr også bortgjemte synspunkter og båtturer Keweenaw Bay.

Crew Quarters

På Fish Point Light Station in Paradise, kan du bo i mannskapet kvartalene av fyret fra april til midten av november. Du vil bodde i restaurerte 1923 Kystvaktens mannskap kvartalene, med ditt valg av fem rom, og tilbyr dronning eller dobbeltsenger og utsikt over skogen eller passerende skip på sjøen. Om morgenen kan du nyte fersk kaffe og en kontinental frokost, før du utforsker resten av lyset stasjonen eller Great Lakes Shipwreck Station, også inkludert i overnattingsprisen.

fyr Gatekeeper

På omvei Reef fyr på Drummond Island, kan du registrere deg for å være en fyrvokter for en helg. I løpet av den tiden, vil du bor i beskjedne innkvartering og bistå med å gi turer av fyret. Du vil stirre på mer enn 20 skip i døgnet, og se fargerike solnedganger under oppholdet, som kan kompensere for det arbeidet du skal gjøre.

Related Posts