Lett å gjøre Prom Updos

May 1 by admin

For skoleball, kommer i andre til en nydelig kjole er en elegant frisyre som passer til. For de fleste jenter, detaljert styling og utallige timer er tilbrakt i salongen for å oppnå det stjerne-kvalitet frisyre. Heldigvis, hvis du er på et budsjett eller kjører på kort tid, er det nok av promenadekonsert verdig updos som kan oppnås med minimal innsats fra hjemmet.

Hårfestet Roll stil

Denne stilen skaper myke rundstykker, holde håret i god avstand fra ansiktet. Det er perfekt hvis du planlegger å flaunt fabelaktig tilbehør som et halskjede eller øredobber, eller hvis du er iført en topp som er designet for dristig med stropper og en jeweled halsen.

For å oppnå denne stilen, start ved å børste håret ditt til å detangle den og gjøre den silkemyk. Deretter legger en god styling krem ​​for å holde håret på plass. Med en rotte-hale kam, gjør en dyp side del og plukke opp en en halv til én-tommers hårstrå som er nærmest hårfestet. Tvinn tråd med klokken inn i et stramt roll og fest den med et hår roll klipp. Gjør det samme med håret på den andre siden av delen, klipping det på samme måte.

Trekk disse to vridde seksjonene under håret og bandet dem med et hår strikk. Velg en som er i samme farge som håret ditt. For å holde vridd endene sikker, bruke bobby pins. Bruk fancy pins besatt med juveler og glitrer på toppen av ruller. Resten av håret er anordnet i et silkeaktig bun på baksiden.

Enkelt Chignon

En chignon er en ekstremt grasiøs hår stil som er populært på proms. Det er også svært enkelt å lage. Shampoo håret og pleie det godt. Følg denne opp med slag tørking. Samle alt håret i en hestehale, og holde den ved basen, vri håret av hestehale i en tett spiral. Etter dette spiral vridd spiral i en bolle, og fest den med hårnåler. Du kan også bruke litt gel for å holde alle løse hår på plass. En variant av denne stilen er kjent som kryss og tvers Tilbake der hestehale er delt inn i tre eller fire deler. Hver seksjon er så vridd i en bolle i et kryss og tvers form.

slank hestehale

Kjendiser som Eva Mendes, Hillary Duff og Christina Aguilera har popularisert hestehale og tatt det utover den kjedelige frisyren det var, slik at det ser glamorøse og lekre. Du kan eksperimentere med disse hestehale videre, og bruke dem så høyt eller så lavt som du vil.

Etter at du har børstet håret og brukt en styling krem, trekke håret tilbake i en stram hårfestet. Sikre den med et hår strikk. Du kan bruke en strikk som har en lignende farge til håret ditt, eller gå for en lys og sparkly en. Du kan også legge til noen lette krøller til hestehale med en krølltang.

Som en variasjon, kan du dekorere din hestehale med elastikk som er besatt med juveler eller jevnt lag hele hestehale med juveler band fra topp til bunn, med jevne mellomrom på 2 til 4 inches. For mer blend vikle håret med beaded tråder eller satin i farger som passer din kappe. Utvilsomt, med en så høy glam kvotient, vil folk finne det vanskelig å rive øynene vekk fra deg.

Related Posts