Lemon Diabetiker Desserter

March 3 by admin

Lemon Diabetiker Desserter


Diabetes har blitt en epidemi i det amerikanske samfunnet. Enten du har en medfødt problem å lage og bruke nok insulin (type I eller Juvenile diabetes) eller mye mer vanlig type II diabetes, der kroppen har utviklet problemer med å bruke sukker som slippes ut i blodet fra matvarer, administrerende sykdommen midler vier oppmerksomhet til søtsaker og stivelse du spiser. Det betyr ikke at du må gi opp desserter.

Lemony desserter er en av mange fantastiske muligheter for diabetikere og folk bare leter etter måter å unngå et overskudd av søtsaker. Den naturlige tartness av sitroner passer godt sammen med den tradisjonelle sødme vi begjærer, og det er en stor kilde til vitamin C og andre næringsstoffer.

Sugar-Free Lemon Meringue Pie

En måte å begrense sukker nivåer mens ikke gi opp en unse av smak er å bruke en av de nyere sukker erstatter - aspartam, sukralose eller stevia-baserte lav kalori søtstoffer, som i en sukkerfri sitron marengs pai. Du kan bruke sukkerfri yoghurt og sitron gelatin for å gjøre fyllet og en sukker erstatning sammen med eggehvitene, kremen av tartar og vanilje for marengs topping.

Diabetiker Lemon Cheesecake

For en diabetiker sitron ostekake oppskrift, bruke litt sukker, men bare en fjerdedel kopp, som legger ca 180 kalorier. Bruk fettfri, sukkerfri sitron yoghurt, lettmargarin og lav-fett kremost å holde kalori teller ned, og bruk en 1/2 oz. av frisk sitron juice.

Lemon Biscotti

Lag en lemony versjon av den tradisjonelle italienske akkompagnement til espresso, biscotti. For å imøtekomme denne oppskriften til diabetikere, bruke en sukker erstatning for søtningsstoffer, sammen med 3 oz. hver av sitronskall (revet sitronskall) og sitronsaft.

Lemon vannmelon med Sorbet

En annen metode er å bruke mer frisk frukt og sukker-fri sorbet (som en fettfri iskrem eller en italiensk is-lignende dessert). Kaste en 1/2 ts. av sitronskall og 1 1/2 ts. sitronsaft med 4 oz. cubed vannmelon, dele den inn i fire porsjoner og topping hver med en 1/4 kopp sorbet.

Lemon yoghurt med granateplefrø

Muligens den enkleste oppskriften av alt er å fryse litt sukkerfri sitron yoghurt og topp hver servering med noen granateplefrø. For å få frøene fra granateple uten flekker fingrene røde, kvartal frukt og sette bitene i en bolle med kaldt vann. Så bare skille frøene fra omkringliggende skallet og membraner, forkaster dem som du går, deretter tappe vannet og tørke frø på et papirhåndkle.

Related Posts