Krydder for Pickling

July 28 by admin

Krydder for Pickling


Begrepet beising gjør ofte folk tenker på standard agurk pickles. Men pickling er en prosess som skaper chutneys, relishes, tapenades, chili sauser og salsaer. Selv pickles har variasjon og kan være laget av ulike frukter og grønnsaker. Hva slags mat du velger å sylte kan bestemme hvilke krydder å bruke.

Frukt og grønnsaker Pickles

Pickling salt, også kalt hermetikk salt, er en viktig krydder i alle beise oppskrifter. Salt bidrar til at beise saltvann for å bli absorbert av frukt eller grønnsaker blir beiset. Dill og sennep er krydder som brukes for dill agurk pickles, mens sennep, allehånde, selleri frø og nellik lage deilige søte agurk pickles. Brød og smør pickles bruke karri. Du kan krydre opp pickles ved å legge knust pepper flak. Dill, kan krydret, selv søte syltet krydder brukes til å sylte andre grønnsaker som asparges eller paprika. For frukt pickles, bruke krydder som nellik, kanel, ingefær, laurbærblad, anis og allehånde. Frukt som er bra for beising inkluderer honningmelon, fiken, vannmelon svor og epler. Bruk krydder måte som smaken blir sterkere jo lenger pickles sitte.

Chili Sauser

Chili sauser blande søte og varme krydder for å skape en perfekt balanse. Krydder brukes hjelp til å sylte tomater, løk og paprika. Blant de krydder som vanligvis brukes er kanel, ingefær, nellik, cayenne pepper, hot pepper flak og spisskummen. Chili sauser er lik salsaer, men der en salsa fokuserer på det enkelte ingredienser (derav chunky natur), chili sauser fokusere på generelle smaken (og er glatt i konsistens). Salsaer er heller ikke syltet fordi de kan være klar umiddelbart, mens chili sauser trenger å sylte over natten. Denne fremgangsmåte for konservering av grønnsaker er også en fremgangsmåte for beising.

chutneys

Chutneys kombinere syrlig, søte og salte smaker. Chutney kan fokusere på et par frukt og grønnsaker eller legge flere for en kompleks smak. Mango, lime, tomat, grønn tomat og løk er noen eksempler på frukt og grønnsaker som kan brukes i chutneys. Føl deg fri til å eksperimentere. Basilikum, mynte, kanel, ingefær og varmt pepper flak er gode krydder for å bruke når du gjør chutney.

Relish

En relish, i kjernen, er hakket søt pickles. Pickles, selvfølgelig referere til noen frukter eller grønnsaker som er blitt beiset og i dette tilfellet med en søt smak. Å vite dette betyr at du kan bruke et bredt utvalg av frukt eller grønnsaker til å gjøre en stor iver. Krydder som brukes i relishes inkluderer muskat, sennepsfrø, timian, gurkemeie, paprika, ingefær og dill.

tapenades

Tapenades, laget av oliven primært, er en variant av relishes.While oliven forbli din base ingrediens, kan du opprette forskjellige smaker ved å legge fiken, artisjokker, kapers, paprika eller banan paprika. Tapenades er smørbare, for eksempel på baguetter og kombinere godt med kjøtt. Basilikum, rosmarin, timian og oregano er gode alternativer når du velger krydder for en tapenade.

Grunnleggende Pickling Blanding

Prøv denne enkle beising krydderblanding som kan lagres og brukes etter behov. Du kan også bruke krydder for å lage en kryddereddik å bruke som en grønnsak dressing. Kombiner en spiseskje med korianderfrø, 1 ss sennep frø, en spiseskje med sorte pepperkorn, 1 ss nellik, 3 tørkede røde chili, en 1 tomme stykke tørket ingefær, en 1 tommers stykke kanelstang og 3 tørkede laurbærblad . Bland krydder og knytte dem i en cheesecloth å bruke når pickling frukt eller grønnsaker.

Related Posts