Krav til en foto-ID

December 29 by admin

Krav til en foto-ID


Å ha en stat med bilde utstedt ID-kort er viktig i dagens samfunn. Du trenger ID for å reise, arbeide, butikk og for å bevise din identitet. Du kan få et ID-kort fra din lokale avdeling av Motor Vehicles. Krav varierer avhengig av hvilken type ID du ønsker å få. Det finnes tre typer ID-kort du kan søke på: original, erstatning eller fornyet. Selv om avgiftene pålagt å betale for å få ID varierer fra stat til stat, er det noen grunnleggende dokumenter som tas av alle lokale US Department of Motor Vehicles.

Original ID-kort

Krav til en foto-ID

På grunn av lange linjer, vil du ønsker å komme tidlig.

Ved opparbeidelse av en original ID-kort må du søke på person. Fordi du ber om et nytt kort, vil de be om en rekke forskjellige originale eller bekreftede kopier av identifisering dokumenter. Du må fremlegge bevis for statsborgerskap, fødselsdato, ditt fulle juridiske navn, bosted og personnummer.

Utskifting av ID-kort

Krav til en foto-ID

En mistet eller stjålet lommeboken kan ofte inneholde foto ID-kort.

Hvis bildet ID-kortet er mistet eller stjålet, vil du ønsker å ha det skiftes ut så snart som mulig. Kravene til utskifting foto ID-kort er ikke så krevende. Du trenger bevis på ditt navn, statsborgerskap, fødselsdato og personnummer. Men hvis du nylig har endret navn, eller har flyttet, må du ta de nødvendige dokumenter med den oppdaterte informasjonen.

Fornyet ID-kort

Krav til en foto-ID

Et pass er et bevis på identitet.

Når kortet utløper må du få den fornyet. For å fornye kortet ditt trenger du bevis for navn, statsborgerskap, fødselsdato og personnummer. Du må også gi dokumenter av eventuelle endringer i navn eller bosted.

Related Posts