Kort helgeturer i Ohio

February 2 by admin

Kort helgeturer i Ohio


Midtvesten delstaten Ohio har en rekke klimatiske forhold, avhengig av regionen. Det er nok av luksushoteller orientert om staten, men for at rolig helg, må du gjøre litt research. Det finnes en rekke helgeturer som ser ut til å skille seg ut over resten. Dette er destinasjoner som ser ut til å gjøre det lille ekstra for å gjøre ditt opphold en du vil huske i mange år fremover.

Big Rock Cabins

Big Rock Cabins er ikke en av disse skianlegg der hyttene er bygget nesten oppå hverandre. Det er bare to bortgjemte hytter, gjemt bort i skogen i foten av Appalachene i det sørlige Ohio. Hyttene sove bare to voksne og er utstyrt med omtrent alt du kan tenke på. Faktisk, alt du trenger å ta med deg for en perfekt helg er noen klær og litt mat. Kjøkkenet er utstyrt med alt bortsett fra en vanlig ovn. DVD-spilleren har en haug av filmer å velge mellom, og det er en full-størrelse badestamp på en overbygd dekk. Du vil også se en velfylte fugl som mater. Det er nok til å holde deg opptatt i nærheten også. Du kan ta en hest stien sitte på Union Stables seks miles away, gå på jakt og fiske innen gangavstand, eller gå tur i Lake Katherine Nature Preserve.

HideAway Country Inn

The Hideaway Country Inn ligger i Bucyrus, halvveis mellom Columbus og Toledo. Du kan kombinere besøket med en tur i en varmluftsballong, et teater tur til nærliggende Marion City, nyte en dekadent sjokolade elskere helg eller en av flere andre romantiske pakker. Vertshuset ble kjøpt av de nåværende eierne i 1990 og har vært kontinuerlig oppgradert år etter år siden da, og i 2008 begynte å inkludere morsomme pakken helgene inkludert skattejakter, mystery middager, massasje og mange flere helger med en "forskjell".

Lazy Lane Cabins

The Lazy Lane Cabins ligger i Hocking Hills i langt sørøst for staten. Komplekset har mer enn 30 rustikke hytter og feriehjem, som hver er i sin egen areal på mellom tre og 80 dekar for å sikre at du får privatliv. Med unntak av en hytte, alle har et fullt utstyrt kjøkken. Det finnes en rekke tilbud som du kan bestille som vil gjøre det kort utflukt til noe spesielt. Du kan ha en omreisende kokk kommer til hytta for å gjøre en appetittvekkende middag for to. De kan også organisere en massør, en fotograf eller bare et dusin roser.

Related Posts