Kort & Curly En lengde Styles for Kids

January 16 by admin

Kort & Curly En lengde Styles for Kids


Styling et barns krøllete hår kan være en utfordring. Krøllete hår noen ganger krever ekstra omsorg og styling know-how, men det trenger ikke å være en vanskelig prosess. Korte og krøllete en-lengde frisyrer kutte ned på vedlikehold tid og krefter. Mens det er fordeler med en kort og krøllete stil for barn, finnes det måter å effektivt opprettholde krøllete hår og forskjellige stiler for en-lengde hår.

fordeler

Det finnes en rekke fordeler for et barn med kort og krøllete en lengde hår. Håret ikke trenger å bli vasket hver dag. Faktisk vil vaske krøllete hår hver dag tørke den ut videre. Kort, krøllete hår krever ikke mye vedlikehold. Mens det er noen nødvendige skritt for å holde den i god stand, denne type hår trenger bare produkter for å holde frizz unna. Krøllete hår har også en tendens til å floke mindre enn rett hår.

Vedlikehold

Opprettholde kort og krøllete hår hos barn kan faktisk være ganske enkel. Det er noen nødvendige skritt for å holde den i god stand. Krøllete hår bare trenger å bli vasket en gang eller to ganger i uken som å vaske oftere kan strippe nødvendige oljer fra hodebunnen. Etter vask håret, bruke en balsam. Leave-in balsam pleier å fukte bedre og bidra til å temme frizz. Bruk en bred tannet kam eller fingrene til å detangle hår. Dette kan gjøres i dusjen eller badekaret eller etter en dusj eller badekar. Påfør en anti-frizz serum etter grer, om nødvendig. Dette er nødvendig oftere i fuktige forhold. Deep-tilstand en gang i uken for å ytterligere fukte håret. På mindre barn, bruke tårefrie produkter.

Faktorer å vurdere

Før du bestemmer om et kort, krøllete en-lengde stil passer for et barn, det er faktorer som må vurderes. Finn ut om barnets hår tykk eller fine. Den ene-lengde stil kan være bedre egnet til barn med fine hår som det vil gi håret mer volum. Se om barnets hår floker lett. Hvis ja, så lag kan være et bedre alternativ. Undersøke barnets hår for skade fra solen eller sjøvann. Skadet hår er mer vanskelig å vedlikeholde, spesielt for en en-lengde stil. Bestem hvor mye tid kan være viet til å style vedlikehold. En kort, krøllete en-lengde stil ikke krever mye vedlikehold, og det er mer sannsynlig at et barn kan opprettholde stil.

beste Styles

Ifølge Gretchen Heber av naturlig krøllete nettside, en bob hårklipp med smell og ingen lag eller én lengde, er den beste stilen for krøllete hår. Ideelt sett en stil der håret sitter like over skuldrene og kan fortsatt bli vurdert kort, men er likevel lang nok til å gi forskjellige styling muligheter, er optimal. Håret kan brukes i løse krøller, eller er det flere tilbehør som kan legges til håret til å kle den opp. Barrettes, pannebånd og klipp kan legges til å variere utseendet. Hår kan også brukes halv-up, halv ned. Noen korte, krøllete en lengde stiler kan også gi rom for en hel hestehale.

Related Posts