Koreanske restauranter i Lexington, Kentucky

March 31 by admin

Koreanske restauranter i Lexington, Kentucky


Ligger i Fayette County, Lexington, Kentucky, har mer enn 282,000 innbyggere, og er hjemmet til University of Kentucky, ifølge By-Data. For turister, byen byr på mange attraksjoner som Kentucky Horse Park, Keeneland Race Track, den Explorium Lexington, Lexington History Museum og Aviation Museum of Kentucky. Besøkende til Lexington har en rekke spisesteder å velge mellom, inkludert koreanske restauranter.

Ariang Hage

Arirang Garden er mindre enn en mil fra shopping og uteliv i Chippendale-delen av Lexington. Menyen begynner med 11 forretter, inkludert varme retter som sjømat dumplings og blekksprut tempura og kalde retter som kim bop, en type koreansk sushi. Restauranten tilbyr koreansk grillmat, inkludert bulgoki biff servert i kokkens spesial saus. Den woo dong er et annet populært alternativ og består av tykke nudler, blåskjell, reker og blekksprut i en rik kjøttkraft. Baren serverer koreansk Jinro Soju, sake, plomme vin, asiatiske øl og et utvalg av norske og importerte viner og flaskeøl. Arirang Garden er åpen hver dag for lunsj og middag. Casual antrekk er hensiktsmessig.

Arirang Hage
109 Mount Tabor Road
Lexington, KY 40517
(859) 269-8273
ariranggarden.com

Koreana Authentic Restaurant

Koreana Authentic Restaurant er mindre enn en halv mil fra Idle Hour Park, et offentlig grøntområde og tennisbane i østlige Lexington. Forretter tilbudt å starte måltidet inkluderer sjømat pa juni, som består av østers, muslinger, reker, biff og løk blandet i røren og stekt i en pannekake. Restaurantens grillet entrees funksjonen kylling, svinekjøtt og oksekjøtt bulgogi samt grillet spareribs og grillet gjedde fisk. Vegetariske retter er også tilgjengelig som kimchee og bønne ostemasse og nudler med brun saus og asiatiske grønnsaker. Koreana Authentic Restaurant er åpen for middag hver dag. Stemningen er avslappet.

Koreana Authentic Restaurant
2350 Woodhill Drive
Lexington, KY 40509
(859) 268-8781

Han Woo Ri

Ligger mindre enn ett kvartal fra den nordlige enden av University of Kentucky campus, er Han Woo Ri åpent daglig for lunsj og middag. Den mandoo er en populær måte å begynne et måltid i restauranten og er dumplings fylt med grønnsaker, sopp, tofu, svinekjøtt og kimchee. Blant noodle retter er jap chae, som består av søt-potet dough servert med grønnsaker, sopp og svinekjøtt. Sjømat elskere kan velge den Duk bok ki, ris, fisk og løk sauteed i en søt og krydret chili og hvitløk saus.

Han Woo Ri
371 S. Limestone St.
Lexington, KY 40508
(859) 258-2208
as4.com/hanwoori.html

Related Posts