Klimaet på Jomfruøyene

January 22 by admin

Klimaet på Jomfruøyene


Strukket ut over en liten strekning av Caribbean øst for Puerto Rico, er den lille Virgin Islands skjærgården delt mellom USA og Storbritannia. Til sammen rundt 90 øyer dekker et område omtrent dobbelt så stort som Washington, DC Trio av St. Croix, St. John og St. Thomas er den største av de USA-administrerte øyer, og er populært blant nordamerikanske ferierende, som gjør opp brorparten av turister. Øyenes klima er avgjørende for å tiltrekke disse besøkende.

Influences

Klimaet i Jomfruøyene er sterkt påvirket av mye større klimamønstre. For det meste av året, passatvindene opprinnelse i Atlanterhavet slag over øyene fra øst til vest, senke både temperatur og fuktighet fra hva som kan forventes på dette tropiske breddegrad. Men vinden skifte litt i vinter, slik at kaldfronter å nærme seg fra kontinentale Nord-Amerika; disse er kjent lokalt som jule vind, og kan piske opp store bølger.

Temperatur

Temperaturene er veldig stabil i Jomfruøyene og har en tendens til å holde seg innenfor den samme 20 grader Fahrenheit temperatur bånd året rundt. Kvikksølvet sjelden stiger over 90 grader, og bare av og til kommer ned under 70. National Weather Service data registrert over en 30-årsperiode på Cyril E. King Airport på St. Croix avslørt juli og august som de varmeste månedene, med temperaturer laveste i desember og januar.

Nedbør

Nedbør tendens til å være uberegnelig i Jomfruøyene, noe som betyr at et gitt år kan oppleve svært ulike forhold fra den neste. I gjennomsnitt årlig nedbør summer mellom 45 og 50 inches, selv om tørrere områder kan oppleve under 30 inches, mens de våteste områdene motta opp til 80 inches i året. Fall vanligvis er den våteste tiden av året, med maksimal nedbør forekommer i september, oktober og november. I kontrast, er våren den tørreste tiden, med mars vanligvis opplever de laveste nivåene av nedbør.

Climate Impact

Generelt lav og uberegnelig nedbør gjør vann levere et alvorlig problem for Virgin Islanders, og siden 1930-tallet, lover har tvunget beboere i de amerikanske Jomfruøyene for å bevare regnvann. Mange Islanders er avhengige av brønner for drikkevann, mens i de britiske jomfruøyene, avsalting av sjøvann produserer 100 prosent av den offentlige vannforsyningen på Tortola Island, og 90 prosent av Virgin Gorda offentlige forsyning.

Related Posts