Kjente restauranter i Atlanta, Georgia

December 9 by admin

Kjente restauranter i Atlanta, Georgia


Dateres tilbake til General Sherman avgang, har Atlanta restaurant scene tilbys et bredt utvalg av kvalitet spisemuligheter. Representerer mange retter som soul food, Cajun og fransk, byen er fylt med kjente restauranter klar til å tilfredsstille nesten enhver smak eller ønske.

Lokasjon

The Buckhead området i Atlanta tilbyr den høyeste konsentrasjonen av berømte restaurantene i byen, med mid-town området kommer i en nær andre.

Advarsel

Sentrumsområdet i Atlanta er i stor grad øde etter arbeidstid. De fleste av de kjente restaurantene ligger i nabolag i utkanten av forretningsområdet, med noen strekker seg utenfor I-285 ringveien.

Mest berømte

To av de mest kjente og betydningsfulle restauranter i Atlanta er Synd Pat veranda, som ligger i nabolaget Peachtree Center og Nikolai tak, funnet på taket av Atlanta Hilton.

Fun Fact

The Varsity, som ligger nær Georgia Tech University for mer enn 80 år, er verdens største drive-in restaurant. Den har en 150 fot lang serveringsdisk og mer enn 200 ansatte. Skuespiller / komiker Nipsey Russell gang jobbet på The Varsity som en bil hop.

Historie

For en bit av historien, stopp ved Dwarf House Restaurant i Hapeville nabolaget for beste stekt kylling sandwich i byen. Denne restauranten ble åpnet av S. Truett Cathy i 1946. Det fungerte som en testarena og inspirasjon til Chik-fil-A restaurant imperium.

Related Posts