Kjente Hawaiian skjorter

April 1 by admin

Kjente Hawaiian skjorter


Hawaiian Style skjorter er vanligvis knapp opp, korte ermer og fargerike. Skjortene er en passende stil valg for en luau tema fest, en eksotisk ferie eller en enkel sommerdag. Den mest kjente og anerkjente Hawaii-skjorter kommer i en rekke mønstre som alle faller inn under standard Hawaiian skjorte paraply.

Repeterende trykk

Hawaiian skjorte, også kalt Aloha skjorte, ofte har en lys, bakgrunn farge, for eksempel oransje eller lilla, og et repeterende mønster trykt over det. Mønsteret kan være en enkel blomst, blad eller palme eller noe mer komplisert. En mer forseggjort gjentagende mønster vil være et lite bilde av natur, slik som en øy. Scenen er trykket flere ganger for å dekke hele skjorten og er formatert i en rekke vinkler og posisjoner.

posisjonering

Plassering og posisjonering av Hawaii-skjorte bildene kategoriserer også den type Hawaii-skjorte det er. I likhet med de repeterende mønster skjorter, noen Hawaiian skjorter har mønstrene fordelt i kolonner eller langs bunnen grensen på bare skjorten. T-skjortene vil bruke gjenta bilde av en scene eller et element, som en blomst, og gjenta det i forskjellige vinkler og posisjoner nedover rad. Mønsteret kan også bli gjentatt langs bunnen av skjorten som en utvidet scene. For eksempel gjentakelse av en tropisk palmetre bilde langs bunnen kanten av en skjorte skaper utseendet av en skog vokser opp fra bunnen av skjorten.

Et bilde

I stedet for de gjentatte bildene spredt over hele skjorta eller i uniform kolonner eller rader, kan noen Hawaii-skjorter også bære ett stort bilde. Den pulserende fargevalg samt tropisk og eksotisk tema for kulissene forårsaker skjorter for å fortsatt være allment gjenkjennelig som en Hawaii-skjorte, selv om de ikke bærer mønstre av de to ovennevnte eksempler. Scenen portrettert kan være som en regnskog, en øy eller en fargerik undervanns glimt av tropisk fisk. Nøkkelen til denne skjorten er at bildet må strekke fra en hem til den andre, fra bunnen til toppen og side til side.

Related Posts