Kids 'Science Lesson for Making Ice Cream

December 7 by admin

Kids 'Science Lesson for Making Ice Cream


Making iskrem i naturfag kan være både velsmakende og lærerikt med søte resultater. Helt siden det populære behandler først ble opprettet (angivelig av romerske keiseren Nero), kan barn og voksne ikke synes å få nok. Så hva bedre aktivitet er det å få barn interessert i realfag?

Forberedelser og ingredienser

Før utarbeidelsen av undervisningsplanen må du ha melk, vanilje og sukker for en av blandingene. Du trenger også en pakke med rock salt, store og små plast zip lock baggies og hansker eller et håndkle i tilfelle hendene blir for kaldt.

Hvis du bruker kaffe kan metoden, bare erstatte posene med en stor og en standard størrelse kaffe kan, selv om du kanskje trenger å doble eller tredoble dine ingredienser som kaffe bokser holder mer væske enn poser kan. For mer spesifikke oppskrift retningslinjer sjekke ut parentinghumor.com.

Plastic Bag Method

Dette er den enkleste og mest tilgjengelige metoden for en klasse og kan produsere minst mulig søl. Bland sukker, vanilje og melk sammen i Quart-sized plastpose. Deretter legger is og stein salt sammen i større bag. Plasser mindre bag inni større bag, og begynner å riste og kna den kombinerte innholdet, noe som gjør at posen er ordentlig forseglet for å hindre kaos. Du vil se iskrystaller dannes det etter hvert vil slå til iskrem. Påfør et håndkle eller hansker for å spare hendene fra å bli for kaldt om ønskelig.

Kaffe kan Method

Dette er en lignende metode som krever to bokser. Plasser blandet ingrediensene vanilje, sukker og melk i en standard størrelse kaffe kan og sette på lokket. Sett is og salt sammen i større kan, og deretter plassere den mindre kan i større boks og legg et lokk på den. Rist store kan kraftig i 10 minutter mens kontrollerer at iskrystaller er forming. Fortsett til du har gjort iskrem.

Related Posts