Juniors Klær av 1980-tallet

December 14 by admin

Juniors Klær av 1980-tallet


I 1980-årene var et tiår med overskudd, og moter av æra var ikke noe unntak. Med antrekk med vekt på volum, farge og sjokk verdi, prang av junior stil på 1980-tallet var ekstreme. Mens utviklingen i junior klær stiler endret i løpet av tiåret, noen få, slik som leggvarmere, neonfarger, skulderputer og leggings, forble stifter hele tiden.

Leggvarmere

Når bare en garderobe stift av ballerinaer over hele verden, leggvarmere ble en stor del av Juniors 'moter på 1980-tallet takket være punk kulturen av epoken. Fordi ballett ble sett på som meget pent og pyntelig vedtatt punk mote på 1980-tallet revet, store og fargerike leggvarmere som en garderobe stift å lage en uttalelse mot rigidness som ballett assosiasjoner. Leggvarmere var slitt med alt fra shorts og skjørt til leggings og kjoler.

neon farger

Kanskje den største trenden av 1980-tallet var neonfarger. I mote, de lyse, ofte sjokkerende nyanser dukket opp i bokstavelig talt alle typer plagg fra t-skjorter og solbriller til tights og sko. Disse fargene viste ofte opp i "preppy" drakter fra 1980-årene, særlig neon grønn og rosa som ble sett på som "in" farger for preppy juniorer i tiåret.

Skulderputer

Skulderputer ble en 1980 trend for unge voksne da begrepet "power dress" ble introdusert av kvinner som var for første gang i historien, opptar stillinger av lik autoritet med menn i arbeidslivet. Den skulderpute effekt sildret ned til juniorer klær også, med skulderputer vises i gensere, casual jakker og bluser. Populære TV-programmer utstillingsvindu glamorøse kvinner som vedtatt trenden, slik som "Dynastiet", bidro til å forplante utseendet.

leggings

Ganske muligens den 1980 mote trend som har gjenoppstod i størst grad i dag er legging. På 1980-tallet, ingen junior skapet var komplett uten flere par komfortable, elastiske bunner som var forbundet med nesten alt tenkelig. For dagen, en overdimensjonert t-skjorte eller genser og leggings var farten til å se. For en kveld, sammen med et par av pumper, en Lacy camisole og en skinnjakke, leggings representert det ypperste innen komfort og stil.

Related Posts