Jungle Party Cupcake Ideas

March 13 by adminBarnas kjærlighet til dyr kan uttrykkes på mange måter, fra den hengivenhet de viser til sine kjæledyr til plakater og bilder av dyr de henger på sine soverom vegger. Animal-tema desserter, som cupcakes, kan legge til en minneverdig vri til alle barn bursdagsfeiring. Glasurer og godteri kan lett representere dyr pels og ansiktsdeler, samt andre aspekter av jungelen. Det finnes en rekke alternativer for å opprette cupcakes og relaterte dekorasjoner for en jungel-tema cupcake party.

Opprett Icing Faces

kan replikeres de forskjellige fargene på dyrene som finnes i jungelen i smørkrem glasur gjennom blanding av forskjellige glasurer og konditorfarge. Dyr som sebraer og aper er enkle å gjenskape gjennom bruk av vanilje og sjokolade frosting. Andre farger, som oransje for de store jungelkatt, samt de ulike merkene på dyrets pels, kan lages ved hjelp av konditorfarge. Godteri stykker, for eksempel godteri-belagt sjokolade, lakris og gumdrops, kan fungerer som øyne, ører og nese.

animal Setter

Fest forsyne butikker og online baking forhandlere har utallige muligheter for å dekorere cupcakes i en jungel tema. Stearinlys formet som elefanter, sjiraffer og løver kan plasseres på toppen av grønn smørkrem glasur - laget med vanilje smørkrem glasur og grønn konditorfarge. Cupcake toppers, enten plast eller laget av spiselig fondant eller spunnet sukker, også kan plasseres på toppen av cupcakes. Legg til mer realisme ved å bruke dyretema bakervarer kopper.

Safari Cake og Cupcakes

Bake en vanlig safari-stil kake i tillegg til cupcakes. Spre butter frosting i grønn, brun eller brun, eller en blanding av alle tre, på overflaten av kaken til å representere jungelen gulvet. I midten av kaken, legg til litt blå mat gel til å representere vann. Dekorer toppen av kaken med grønn glasur å representere jungelen pensel og legge til noen pretzel pinner toppet med grønn glasur å representere trær. Ordne cupcakes avkjølt på samme måte på en tallerken, foret med grønn tyll papir, rundt safari-themed kake. Sett dyreformet lys eller kake toppers i den store kake og cupcakes.

Animal Cupcake Pans

Lag små kaker ved hjelp av jungel dyreformede baking panner. Dyr som kan gjøres fra forhåndslagde panner inkluderer løver og giraffer. Du kan også lage dine egne dyr figurer ved å forme aluminiumsfolie - enten i cupcake panner eller separat - i ulike dyreformede muggsopp. Bland og bruke den tilsvarende farget glasur for dyret og bruke en sprøytepose for å legge striper, flekker og andre markeringer.

Related Posts