Julelunsj Salater

March 8 by admin

Julelunsj Salater


Retten slags salat kan gjøre en stor lunsj til å tjene under en ferie samling. Disse salater er enkel og deilig, og bringer de røde, grønne og hvite jule til bordet.

Fruktsalat

En fruktsalat er en enkel måte å legge farge til en ferie måltid, og kan gjøres med noen form for frukt. Start med ren frukt, gjerne grønn, rød eller hvit i fargen, og skjær dem i ett-tommers firkanter. Mindre frukt kan bli igjen i sin opprinnelige form om ønskelig. Kaste frukt med yoghurt og legge persille til en dekorativ touch.

Grønn salat

En grønn salat er perfekt for ferier. Bruk noen greener og salat som du foretrekker. Riv opp greenene og salat så lag dem i enkelte salatboller. En vinaigrette dressing legger en lett smak, eller bruk ranch dressing å legge til noen hvit. Legg en blanding av reddiker og søt løk til det øverste laget av salaten for en Christmas teft.

waldorfsalat

En waldorf salat blander flere forskjellige ingredienser som inneholder de perfekte fargene på julelunsj salat. Start med å kutte tre eller fire epler og blande bitene med majones. Bland hakkede valnøtter og terninger selleri på med epler å smake. For en ekstra ferie utseende, legge til en selleri stilk til hver salat å understreke julefarger.

Blandet salat

En blandet salat inneholder blandet greener, rød løk, roquefortost crumbles og ristede mandler drizzled med en tranebær dressing. Bandasjen er laget ved å tilsette olje, eddik, sennep, salt, pepper, vann, hvitløk og tyttebær i en food prosessor til en jevn røre. Når dressing er fullført, kan du bruke den til å belegge greener, mandler, rød løk og blåmuggost.

Related Posts