Japanske Spa behandlinger

October 11 by admin

Japanske Spa behandlinger


Japanerne anses pionerene innen mange nye og innovative spabehandlinger. Mange av spa-behandlinger som vi har i dag, slik som massasje med varme steiner, ble utviklet av den japanske eller tatt fra østlige medisin konsepter. Japanerne er alltid prøver å utvikle nye ideer, noe som fører til noen nye og enda sprø-tilsynelatende spa-behandlinger.

Bath behandlinger

Japanske spabehandlinger ofte midt på bade helt i en væske for å få de beste fordelene av det. Prøv vinen bad fra Hakone Kowakien Yunessun, for eksempel. Det er et basseng helt fylt med vin, som lover kropp foryngelse. Et spa i Hakone tilbyr en sjokolade bad for spa-goers, som fukter intenst for glødende, sunnere hud. Her i Vesten, mange liker sjokolade behandlinger i spa, med sjokolade børstet over huden i stedet for å senke deg selv helt i den.

Doctor Fish Treatment

The Doctor Fish behandling, tilbys på Hakone Kowakien resort, kan spa-goers å senke sine føtter i et lite basseng fylt med garra rufa fisk, små fisk ikke ulikt ørekyt som er tiltrukket av den døde huden på et menneske kropp. De sverme føttene, nappe i på den døde huden på føttene og etterlater den glatt og myk. Japanerne tror også at det garra rufa kan kurere visse hudsykdommer. Det er litt forskjellig fra pimpstein du er vant til på din vanlige salongen.

Gold Facial

Den berømte japanske spa UMO, Inc, og tilbyr et gull ansikts der 24-karat bladgull brukes ot ansiktet. Accoring til UMO, vil ansikts gi deg glødende og strålende hud, sammen med færre rynker og fine linjer.

Related Posts