Italienske restauranter i Seacoast-området i New Hampshire

June 18 by admin

Den Seacoast område i New Hampshire ligger langs Atlanterhavet i den sørlige delen av staten. Regionen omfatter byen Portsmouth, hvor Piscataqua elven renner ut i havet. Den Seacoast Området byr på en rekke attraksjoner, slik som Hampton Beach, Seacoast Science Center og American Independence Museum. Besøkende til New Hampshire Seacoast området har mange spisesteder å velge mellom, inkludert uformelle og eksklusive italienske restauranter.

Den Rosa Restaurant

Den Rosa Restaurant har servert tradisjonell italiensk stil mat og fersk sjømat til Seacoast regionen siden 1927. Ti forretter lede menyen, for eksempel fritert blekksprut og varmt pepper ringer, Asiago ost og oliven bruschetta og steames Prince Edward Island blåskjell . Restauranten underskrift Tree er kylling alla Rosa - benfri brystkjøtt sauteed med hvitløk, løk, prosciutto skinke, sopp og friske tomater, alt servert på et utvalg av pasta. Et annet omtalt middag er braciola - flanke biff banket flat og deretter rullet rundt en fylling laget av salami, hvitløk, sjalottløk og Asiago ost deretter braisert i marinara saus og servert over pasta. Den Rosa Restaurant serverer lunsj og middag hver dag. Reservasjoner er tillatt. Casual antrekk er foreslått.

Den Rosa Restaurant

80 State St.

Portsmouth, NH 03801

603-436-9715

therosa.com

Ristorante Massimo

Etablert i 1994, har Ristorante Massimo vunnet en rekke priser, blant annet "Best Romantic Seat i en Restaurant" fra "New Hampshire Magazine," og "Editor s Choice Award" for beste restaurant fra "Yankee reiser Magazine." Fem forretter lede menyen, for eksempel cinghiale e mele - Indrefilet av svin i en fennikel skorpe servert over en fennikel og rødt eple slaw i en pastinakk-basert saus. Blant de pastaretter er pappardelle alla bolognese - brede fettuccine nudler servert i en saus laget med Kobe biff og østerssopp. Sjømat elskere kan velge cioppino di pesci - pan-stekt torsk, reker og kamskjell ulmet i fiskekraft, tomater og fennikel servert med grillet brød. Med 125 produkter fra Italia og California, har vinmenyen vant "Wine Spectator" Award of Excellence flere ganger. Ristorante Massimo serverer middag fra mandag til lørdag. Restauranten er stengt på søndager. Reservasjoner er sterkt anbefalt og akseptert online og over telefon. Business casual antrekk er akseptert. Betjent parkering er tilgjengelig på fredager og lørdager.

Ristorante Massimo

59 Penhallow St.

Portsmouth, NH 03801

603-436-4000

ristorantemassimo.com

Radici

Radici er et familieeid hotell som ligger i Portsmouth. En spesialitet av huset er osso buco - braisert kalvekjøtt shanks servert i en Madeira vin saus. En annen er den rød-snapper grillet vaschetta - en filet som er pannestekt og toppet med tomater tjenestegjorde sammen med krabbe risotto. Til dessert, prøve tiramisu - vekslende lag av mascarpone ost og ladyfinger kjeks dynket i espresso, amaretto og Kahlua likør. Vinkartet inneholder mer enn 30 hvite og røde av flasken. Spesial cocktailer er også omtalt som den venetianske - øverste hylle vodka, sitron-flavored likør, limejuice og en skvett tranebærjuice. Espresso og cappuccino drikke serveres også. Radici er åpen for lunsj mandag til fredag, for brunsj på søndager og til middag hver kveld. Reservasjoner er sterkt anbefalt. Business casual antrekk er foreslått.

Radici

1 Middle St.

Portsmouth, NH 03801

603-373-6464

radicirestaurant.com

Related Posts