Italienske restauranter i Coachella Valley, California

July 7 by admin

Coachella Valley, California, er i Riverside County, ca 35 miles sør for Palm Springs og 140 miles sørøst for Los Angeles. Besøkende til attraksjoner i Coachella Valley-området, som General Patton Memorial Museum og Joshua Tree National Forest, som har en craving for italiensk mat kan finne et lite antall spisesteder ut av Redlands Freeway. Disse inkluderer både uformelle og eksklusive italienske restauranter som serverer klassiske retter samt nye tolkninger på tradisjonell mat, som for eksempel latinamerikansk og italiensk fusion.

Marios Italian Restaurant

Mario italienske Cafe er en liten, lokal kjede av fem italienske restauranter i Riverside County med en beliggenhet på hjørnet av Avenue 48 og Jackson gate i Coachella, ca 11 miles fra Coachella Valley. Restauranten er familieeide og er kjent for sin pølse marsala og dens aubergine parmigiana. Mindre versjoner av restaurantens rause porsjoner pasta er tilgjengelig; Restauranten vurderer et gebyr for å dele en hovedrett. Øl og vin serveres.

Mario italienske Cafe er åpen for lunsj mandag til lørdag, og til middag hver kveld. Reservasjoner er ikke tatt; en vente er ikke uvanlig, særlig i rush middager timer i helgene. Casual antrekk er hensiktsmessig. Et on-site parkeringsplass er tilgjengelig.

Mario italienske Cafe

83103 Ave. 48 # 1D

Coachella, CA 92236

760-863-1611

mariositaliancafes.com

Ciro er Ristorante Og Pizzeria

Etablert i 1966, har Ciro er Ristorante Og Pizzeria to steder, inkludert sin første i Indio, rundt 13 miles fra Coachella Valley. Restauranten er kjent for sin pizza og har 17 spesialitet paier, for eksempel røkt østers og Paisano, toppet med pepperoni, salami, biff og pølse. Lasagne er en bestselgende pastarett, og kjøttboller servert med spaghetti er laget daglig. Vinkartet inneholder 13 valg, inkludert italienske vinhøst. Utkast og flaske øl serveres også.

Ciro er Ristorante Og Pizzeria er åpen for lunsj mandag til lørdag, og til middag hver kveld. Det tas forbehold, men vanligvis ikke nødvendig. Casual antrekk er akseptabelt. Restauranten tilbyr en barnemeny og har booster seter og høye stoler er tilgjengelig. Parkering er tilgjengelig i restauranten på stedet mye.

Ciro er Ristorante og Pizzeria

81963 State Hwy. 111

Indio, CA 92201

760-347-6503

cirospasta.com

Pom

Pom ligger inne på Fantasy Springs Resort Casino i Indio, ca 13 miles fra Coachella Valley. Menyen kombinerer retter fra både latinamerikanske og Middelhavet kulinariske tradisjoner med italienske retter som svinekjøtt osso buco, kylling parmigiana med prosciutto og fettuccine alfredo med kylling eller reker. Diners kan avslutte måltidet med en klassisk italiensk dessert som tiramisu. Restauranten har en full bar.

Pom serverer frokost, lunsj og middag hver dag. En sen kveld meny er også tilgjengelig etter midnatt hver kveld. Reservasjoner er sterkt anbefalt og tatt på nettet, samt via telefon. Be om et bord ved vinduet på den andre historien av spisestuen for overhead utsikt over feriestedet grunnlag. Business casual antrekk er normen. Betjent parkering og en rekke på stedet er tilgjengelig.

Pom

84-245 Indio Springs Pkwy.

Indio, CA 92203

800-827-2946

fantasyspringsresort.com

Related Posts