Italienske restauranter i Clarendon området i Arlington, VA

April 10 by admin

Ligger på nordvestsiden av Arlington, Virginia, ikke langt fra Washington, DC, er nabolaget Clarendon en hot spot for restauranter og uteliv. Blant de mange steder å spise i dette området finnes flere italienske restauranter, og tilbyr retter som spenner fra enkle, tradisjonelle pasta og pizza til gourmet måltider priset fra beskjedne til de mest eksklusive.

Bertucci

Ligger i markedet felles området, moderat priset Bertuccis er en del av en 90-restaurant-kjeden, som spesialiserer seg på enkle, smak oppskrifter, murstein ovn matlaging, stekte grønnsaker og signatur ruller. Bertucci serverer biff, kalvekjøtt, kylling og sjømat sammen med tradisjonelle pasta og murstein ovn pizza. Forrettene gjennomsnitt ca $ 15. Det er lunsj spesialtilbud og en glutenfri meny.

Bertucci

2800 Clarendon Boulevard, Unit R930

Arlington VA 22201

703-528-9177

bertuccis.com

Sette Bello

Ligger på Clarendon Boulevard, er dette en italiensk restaurant med fine viner og autentiske retter fra Nord-og Sør-Italia. Fare inkluderer gourmet salater, pizza og pastaretter. Legg spesielt merke er antipasto bar med crudo, en italiensk rå fisk delikatesse. Lokalbefolkningen nyte utendørs servering patio. Tree prisene gjennomsnittlig $ 18 til $ 20.

Sette Bello

3101 Wilson Boulevard

Arlington, VA 22201

703-351-1004

settebellorestaurant.com

Faccia Luna Trattoria

Faccia Luna Trattoria på Wilson Boulevard er et beskjedent priset restaurant med en eklektisk-moderne innredning. Salater, jeksel-stil smørbrød, sjenerøs pastaretter, og vedfyrt pizza er den største fare. Pizzaene er spesielt populært, tilgjengelig i fire størrelser og 16 spesialitet kombinasjoner (eller bygge din egen). Smørbrød er i $ 8 serien, pastaretter gjennomsnittlig $ 14, og pizzaer varierer fra $ 9 til $ 22.

Faccia Luna Trattoria

2909 Wilson Boulevard

Arlington, VA 22201

703-276-3099

faccialuna.com

Related Posts