Italia Cruises

March 27 by admin

Mens mange turister til Italia velger å reise rundt via luft eller jernbane, en italiensk cruise inkluderer pittoreske kystutsikt som ingen andre modusen for transport kan tilby. Mange italienske cruise inkluderer et par andre europeiske byer langs Middelhavskysten. Italienske cruise tilbyr også muligheten til å besøke mindre kystbyer som de fleste besøkende ikke har sjansen til å oppleve. Best av alt, er hver cruiseskip utstyrt med alt som reisende kan trenger, fra restauranter til uteliv til familievennlige aktiviteter.

Norsk Cruise Line

Norsk Cruise Line tilbyr en syv-dagers cruise som starter i Venezia. Reisende kan komme tidlig for å utforske øya byen sine smale, labyrintlignende gangveier og kanaler. På den andre dagen av cruiset, krysser skipet Adriaterhavet å stoppe i Slovenia ved havnen i Koper, deretter sørover til Split og Dubrovnik, to populære kroatiske kystbyene. Resten av turen er dedikert til de italienske byene Messina, Napoli og Roma. Skipet har et mylder av restauranter og barer. Fire badestamper, svømmebasseng, treningssenter, bibliotek og kino er også om bord. Dette familievennlige cruise har også en barneklubb, ungdomsklubb, spillehall og barnebasseng.

Norsk Cruise Line
7665 Corporate Center Drive
Miami, FL 33126
305-436-4000
ncl.com

Costa Cruises

Starten i Venezia, dette tar Costa Cruise passasjerer på en syv-dagers eventyr rundt kysten av Italia. Første stopp er Bari, som ligger på "hælen" av boot-formet landet. Etter Bari er rask stopp-over på Korfu, en av de greske joniske øyer. Cruiset gjør deretter veien til La Valleta i Malta, da Napoli og Savona på vestkysten av Italia. I Savona, kan reisende besøker det tidligere hjemmet til Christopher Columbus. Cruiseskip gjestene kan bestille en rekke guidede turer på hver port, for eksempel en sykkeltur gjennom Vesuv nasjonalpark i Napoli. Skipet har mer enn 500 hytter, en rekke barer og restauranter og fire bassenger, hvorav to skryte uttrekkbar glasstak. Den Samsara Spa er også plassert om bord på skipet.

Costa Cruises
200 S. Park Road
Hollywood, FL 33021
877-882-6128
costacruise.com

Royal Caribbean International

Denne uken lang, rundtur Royal Caribbean cruise starter i Roma og inkluderer stopp i Villefranche i Frankrike og to spanske byer, Barcelona og Palma De Mallorca. Skipet deretter hodet tilbake over Det liguriske hav til den italienske øya Sardinia, hvor gjestene besøke hovedstaden Cagliari. Cruiset ender tilbake i Roma, hvor gjestene har mer tid til å utforske de gamle ruinene og spennende natteliv byen har å tilby. Cruiseskip tilbyr massevis av aktiviteter ombord, inkludert skøyter, klatring og minigolf. Et spa, treningssenter, basketballbane, kasino og fem-etasjers kino er også tilgjengelig for skip gjester.

Royal Caribbean International
1050 Caribbean Way
Miami, FL 33132
800-398-9819
royalcaribbean.com

Related Posts