Instruksjoner for innpakning Hode Wraps

July 17 by admin

Instruksjoner for innpakning Hode Wraps


Afrikanske hodet wraps er en måte å uttrykke individuelle stil mens praktisere religiøse og kulturelle oppfatninger. De er tradisjonelt bæres med en stor «bun» på baksiden av hodet for å holde det overskytende stoff på plass. Du kan bruke et hode wrap uavhengig av kuttet, tekstur og lengden på håret ditt. Afrikanske hodet wraps er vakkert dekorert stykker stoff som finnes i en rekke utskrifter og farger. Du kan velge et mønster som matcher dine antrekk.

Bruksanvisning

1 Pakk stoffet før det er ett langt stykke. Legg stoffet på hodet og trekk endene av stoffet ned til håret ditt er dekket. En av endene bør være lengre enn den andre.

2 Ta den lengste enden av stoffet og vri og pakk det rundt håret. Fortsett å vri stoffet rundt håret før det er helt dekket. Hold enden av håret med fingrene og vri håret wrap med håret inni. Fortsett å vri til håret begynner å kveile i en bolle.

3 Tuck endene av stoffet under bun og sikker med Bobby pinner. rister på hodet forsiktig for å sikre flyten er sikker. Hvis det føles løs, legge til flere Bobby pinner eller starte på nytt.

Related Posts