Insider tips om Disney Cruise

September 10 by admin

Planlegger du en ferie med Disney Cruise Line kan noen ganger være overveldende når du prøver å bestemme seg for et budsjett, som rommet for å plukke og som rekreasjon aktiviteter for å nyte. Lær så mye om Disney cruise som du kan for å få mest mulig ut av ferien på sjøen. Du kan være i stand til å få en oppgradering, har mer tid til å nyte skipet og spare penger når du går på utfluktene.

Secret lugarer

Prøv å få et rom med koøye uten å betale for prisen av dyrere rommet. Deck 5 har noen rom referert til som "hemmelig koøye" lugarer. Disse lugarene er priset som inne lugarer, fordi deres koøyer har delvis blokkert utsikt. De kan ikke tilby den beste utsikten over havet fordi de er hindret av sikkerhetsbåter, men tillater utenfor lys inn i rommene. Hytter for å be for dette tipset inkluderer 5020, 5520, 5022, 5522 og 5524.

Akkurat som den "hemmelige koøye," en annen type hemmelig rom referert til som "hemmelige veranda" tilbyr gjestene en helt lukket dekk av rommet med et koøye. Selv om ikke så stor som å ha en full veranda, denne type rom har en separat utenfor sitteområde knyttet til rommet. Disse rommene er solgt som kategori 7 lugarer og inkluderer hytte nummer 6134, 6634, 7120 og 7620.

Ikke vær redd for å be om en oppgradering ved innsjekking for cruise, spesielt hvis du betaler full pris. Noen ganger på grunn av mange spesialiteter, cruise de linjen vil velge et sett antall gjester å oppgradere for å imøtekomme alle som har bestilt specials. De som har betalt full pris for cruise vil være den første til å bli oppgradert.

Ankomme tidlig

Jo tidligere du kommer, jo kortere linjene, desto raskere innsjekking prosessen, og jo raskere kan du begynne å nyte skipet. Selv om rommet ditt er kanskje ikke klar, er du fortsatt velkommen til å vandre skipet og nyte noen av de fasiliteter, inkludert svømmebasseng og barnevannområder.

Pack badedrakter og alt du trenger for å starte dagen på skipet, blant annet solkrem, medisiner og andre elementer som trengs for en dag i solen.

Pakk Food for Utflukter

Dra full nytte av måltider inkludert med din cruiseferie, og bestille mat til å ta med deg når du går på en utflukt. Hold måltid enkel. En sandwich, frukt eller snack er lett å bære og kan bestilles fra romservice eller på en rask servering sted. På denne måten vil du ikke trenger å betale for dyre måltider i restauranten, og kan nyte en hyggelig lunsj på stranden.

Related Posts