Innkvartering på Port of Spain, Trinidad

March 12 by admin

Port of Spain, som ligger i det nordvestlige hjørnet av Trinidad, er hovedstaden i Republikken Trinidad og Tobago, og det gir bading og båtliv muligheter i Gulf of Paria. Mange av Port of Spain hotell er innen 10 minutter av bukten, og de er i gangavstand fra sentrum attraksjoner. Noen av disse attraksjonene inkluderer National Museum and Art Gallery og Queens Hall, som har teaterproduksjoner gjennom hele året.

The Royal Palm Suite Hotel

Ca 10 minutter fra sentrum av Port of Spain, Royal Palm i gangavstand fra turistbutikker og restauranter på Royal Palm Plaza. Hotellets fasiliteter inkluderer bankett rom, tilgang til Wi-Fi, et utendørsbasseng, et vaskeri, et forretningssenter med faks og resepsjonsskranke. Stedets restaurant, Buccaneer s Cove og serverer frokost, lunsj og middag. Hvert av rommene har en TV, eget bad og full-size-senger. Noen av rommene har kjøkkenkrok og stue områder.

The Royal Palm Suite Hotel

7 Saddle Road

Maraval

Port of Spain, Trinidad og Tobago

868-628-5086

royalpalm.co.tt

Ambassador Hotel and Conference Center

The Ambassador Hotel ligger 10 minutter fra sentrum av Port of Spain, og tilbyr fasiliteter som tilgang til Wi-Fi på rommene, møterom for seminarer, resepsjonsskranke og en restaurant på stedet, Marquis, med menyer for lunsj og middag. Restauranten serverer kreolsk matretter. Barn under 9 år kan overnatte gratis. De 54 rommene har king-size eller queen size-senger, kabel-TV, egen balkong og sittegrupper. Hotellet ligger mindre enn 15 minutter fra kunstutstillinger ved National Museum and Art Gallery of Trinidad og Tobago.

Ambassador Hotel and Conference Center

Long Circular 99

Port of Spain, Trinidad og Tobago

868-628-9000

ambassadortt.com

Hyatt Regency Trinidad

Hyatt Regency i vestlige Port of Spain ansikter Gulf of Paria, og det er bare en fem minutters kjøretur fra Hasley Crawford Stadium, hjemmebanen til San Juan Jabloteh fotballklubb. Hotellet ligger også innen gangavstand fra stranden aktiviteter på golfen. Fasilitetene på hotellet er resepsjonsskranke, et svømmebasseng på taket, et treningsrom, et forretningssenter med fax-tjenester og et spa på stedet med massasjeterapi og kroppsbehandlinger. Hotellets restaurant, Waterfront, serverer lokal mat, og det gir en flott utsikt over gulfen. Rommene har LCD-TV, king size-senger og tilgang til Wi-Fi.

Hyatt Regency Trinidad

1 Wrightson Road

Port of Spain, Trinidad og Tobago

868-623-2222

hyatt.com

The Chancellor Hotel and Conference Center

The Chancellor Hotel, som ligger i det sørlige Port of Spain, er mindre enn 15 minutter fra sentrum av Port of Spain. Hotellet er også en 15-minutters kjøretur fra gang- og sykkelstier på Queens Park. Hotellet har et konferansesenter med tilgang til Wi-Fi, fakstjenester og et møterom med plass til 60 personer for seminarer og seremonier. Andre hotellfasiliteter inkluderer et utendørs svømmebasseng med vannfall, en terrasse for gruppesamlinger og en restaurant på stedet, Foss Bistro, som serverer karibisk mat til frokost og lunsj. Rommene har sitteområde, kabel-TV og queen size-senger.

The Chancellor Hotel and Conference Center

5 Saint Ann Avenue

Port of Spain, Trinidad og Tobago

868-623-0883

thechancellorhotel.com

Related Posts