Ingen Cook Homemade Ice Cream

December 7 by admin

I løpet av de varme sommermånedene, er hjemmelaget iskrem en godbit. Men mange iskrem oppskrifter ringe for matlaging blandingen på komfyren og deretter chilling i kjøleskapet. For de som leter etter enklere og raskere ideer, her er noen forslag.

Den hjemmelagde No-Cook Base

Å lage hjemmelaget iskrem, samle ingrediensene til bunnen. Etter skjemaet basen, vil du legge til andre ingredienser. Mens noen baser for vaniljesaus-lignende iskrem krever matlaging blandingen med egg, er det flere alternativer som krever ingen matlaging. De mest vanlige ingredienser i basen omfatter tung krem ​​eller halv-og-halv, sukker og vanilje. For andre varianter, inkludert sjokolade iskrem, legge kakaopulver.

En rask sjokolade iskrem oppskrift fra Cuisinart er et godt eksempel på en enkel base. Bland en kopp usøtet kakaopulver, 2/3 kopp sukker og ½ kopp pakket brunt sukker; tilsett 1 ½ kopper helmelk, slå med en håndmikser til sukkeret er oppløst, og deretter legge til 3 ¼ kopp kremfløte og 1 ss. vanilje. Denne oppskriften kombinasjon av helmelk og tung krem ​​danner en blanding som er kremaktig, men ikke for tykk.

For å gjøre en vaniljesaus-aktig base, prøv Ben & Jerry Sweet Cream Base. Selv om denne oppskriften krever rå egg, det krever ingen matlaging. Visp 2 egg til eggedosis. Visp i ¾ kopp sukker litt om gangen til det er helt blandet i Hell i 2 kopper kremfløte og en kopp melk.; visp å kombinere.

Variasjoner og Tilvekst

Det finnes flere alternativer for å legge smak til bunnen av iskrem. Når du setter foten i iskrem maskin, kan du legge til noe. I de siste 5 minuttene av frysetiden, legge mashed brownies og ¼ kopp kjølt hot fudge. For en kjent favoritt, legge til en kopp hakkede Oreo cookies. For å gjøre mint chocolate chip iskrem, tilsett 1 ts. av peppermynte ekstrakt før frysing; i de siste 5 minutter, tilsett mini sjokoladebiter.

En annen ikke-kokk alternativet som strays fra vanlig vanilje eller sjokoladeis er graham cracker iskrem. Denne oppskriften krever en kopp fint knust graham crackers. Bland dette med ½ kopp sukker og 2 kopper lys krem ​​(1/2 kopp kremfløte og 1 ½ kopper halv og halvparten vil også fungere). Bland dette godt, og tilsett 1 ts. vanilje. Fryse i fryseren eller i en iskrem-maskin. Denne oppskriften gir en kremet og tykk dessert som rivaler kokte baser.

Related Posts