Informasjon om Riding en Trike Motorsykkel

April 4 by admin

Informasjon om Riding en Trike Motorsykkel


En trike er egentlig en motorsykkel med to bakre hjul i stedet for én. Trehjulinger tilbyr friluftsopplevelse som motorsykler gi, men krever mindre balanse å ri, noe som gjør dem en potensielt attraktivt alternativ for aldrende MC-entusiaster.

Tipping

Selv om enhver motorvogn kan tippe under ekstreme forhold, eller når drevet en usikker, er trehjulinger designet for å tipse langt mindre lett enn to-hjuls motorsykler. Dette gjør trehjulinger mye lettere å kjøre i regn og tryggere å kjøre over olje eller frostvæske patcher som kan stå i lyskryss av andre kjøretøyer.

Last

Fordi de er bredere bak enn vanlige motorsykler, trehjulinger har god bagasjeplass. Oppbevaring og annen last påvirke håndteringen av en trike langt mindre enn de gjør håndteringen av sine to-hjul kolleger. Fordi vinden bufring gitt av fendere, trikes er flinkere til å trekke tilhengere enn motorsykler

Styring og Cornering

Styre en trike kan kreve mer innsats enn å styre en to-hjul sykkel fordi det er ingen kontrastyring på en trike. Dette kan gjøre en trike lettere å styre ved høye hastigheter enn ved lavere seg. Rytteren trenger ikke å lene seg i svinger på en trike og kan forvente trehjulsykkel å ta hjørnene på en måte som ligner på en liten sportsbil.

Drivstofføkonomi

Ifølge Majestic trehjulsykkel-n-sykluser, er det drivstofføkonomi 10 til 20 prosent lavere på trehjulinger enn det er på tradisjonelle motorsykler. Dette drivstoffeffektivitet Reduksjonen er et resultat av den ekstra vekten av en trike og den ekstra luftmotstand som er forårsaket av en trike er bakskjermene.

Related Posts