Informasjon om parker i Disney World i Orlando, Florida

March 5 by admin

Informasjon om parker i Disney World i Orlando, Florida


Walt Disney World, som ligger i Lake Buena Vista, Florida, i nærheten av Orlando har fire største fornøyelsesparker med karuseller og attraksjoner designet for å glede gjester i alle aldre. The Magic Kingdom, Animal Kingdom, Hollywood Studios og Epcot fornøyelsesparker trekker millioner av besøkende til Disney World hvert år. Hver Disney theme park har en unik stil og sett av karuseller og attraksjoner, og hver park krever en billett for oppføring.

The Magic Kingdom

Informasjon om parker i Disney World i Orlando, Florida

Se fyrverkeri hver kveld på Magic Kingdom.

The Magic Kingdom var den første temapark åpnet i Disney World. Parken ble åpnet i oktober 1971. The Magic Kingdom består av fem separate "lander", hver komplett med egne temaer, restauranter, karuseller og show.

Du kan besøke Fantasy for gammeldags, barnevennlig ritt med deres favoritt tegn. Besøkende til tilstøtende Adventure kan utforske jungelen, sitte på en magisk teppe eller plyndre med Pirates of the Caribbean.

Frontier tilbyr noen gode søl og frysninger og omfatter både Splash Mountain og Big Thunder Mountain Railroad, den lengste og raskeste ritt Magic Kingdom har å tilby. Tomorrowland har den ikoniske Space Mountain og er hjem til Buzz Lightyear, Stitch og andre Disney-figurer.

Toon Town Mickeys er sikker på å behage barn i alle aldre, og byr på mange muligheter til å møte Mikke, Minnie og hele gjengen.

Epcot

Informasjon om parker i Disney World i Orlando, Florida

Spot Eiffeltårnet på Frankrike i Epcot World Showcase.

Epcot åpnet i oktober 1982 og består av to separate deler, Future World og World Showcase. Future World har karuseller og attraksjoner med vekt på læring. Overskrift attraksjoner i Future World inkluderer Soarin '(ligger i Land Pavilion) og Test Track, den lengste og raskeste tur i noen Disney park.

World Showcase har 11 legemsstørrelse dioramaer av landene i verden. Hvert land er utformet for å gi besøkende en følelse av hva landet og dets borgere er like, med show, mat, varer og mer. Land, inkludert Japan, Kina, Frankrike, Norge og sju andre er arrangert rundt World Showcase lagunen for enkel visning.

Disneys studioer i Hollywood

Informasjon om parker i Disney World i Orlando, Florida

Lær om filmer og film på Disneys Hollywood Studios.

Disneys Hollywood Studios åpnet i mai 1989 som en arbeider animasjon og film studio som tillot besøkende å få et innblikk i underholdningsindustrien. Hollywood Studios inkluderer det høyeste punktet i Walt Disney World - toppen av Tower of Terror. I tillegg til spenningen ritt og filmbaserte attraksjoner, er det nok av show og underholdning laget for å glede gjestene på Disneys Hollywood Studios, inkludert Great Movie Ride, Star Tours og Toy Story Mania.

Disneys Animal Kingdom

Informasjon om parker i Disney World i Orlando, Florida

Se eksotiske arter i et naturlig habitat på Disneys Animal Kingdom.

Disneys Animal Kingdom åpnet i april 1998 og er hjem til en rekke eksotiske og uvanlige arter. Disney-park ingeniører strebet etter å skape naturlige miljøer for dyrene i parkene utstillinger, og parken er fullpakket med informativ og pedagogisk attraksjoner.

Disneys Animal Kingdom har mange muligheter til å møte virkelige dyr og måter å utforske fortiden så vel. Dinoland USA bringer besøkende ansikt til ansikt med en rekke dinosaurer via rides, programmer, spill, lekeplasser og mer. Andre overskrift attraksjoner inkluderer den raske og rasende Expedition Everest, den fantastiske reisen av Kilamanjaro Safaris og moro og fantasifull "Det er tøft å være en Bug".

Vannparker og mer

I tillegg til hoved fire temaparker, er Disney World hjem til to store vannparker, Typhoon Lagoon og Blizzard Beach. Begge badeland har innovative vannsklier og rides og tilbyr en flott måte å kjøle seg ned på en varm dag. Disney Quest er en miniatyr, innendørs video fornøyelsespark ligger på Downtown Disney, og det tilbyr simulering rides, videospill og mer.

Related Posts