Informasjon om Girona, Spania

December 27 by admin

Girona, ligger Spania på den østlige spissen av Spania. Sine grenser inkluderer Bracelona, ​​Lleida og Middelhavet. Det er en provins i Spania med en lang, imponerende historie. I dag er det et populært ferie destinasjon og tilbyr steder av interesse, strender, museer, festivaler og fine dining.

Historie

Iberere okkuperte området først. Romerne deretter flyttet inn og bygget et festningsverk kalt Gerunda. Girona var under det hellige romerske riket til det 12. århundre var en jødisk samfunn trivdes der. Jødene ble drevet ut av katolske kongene, i det 17. og 18. århundre ble det beslaglagt av den franske. Napoleon erobret regionen i 1809. Murene rundt byen ble ødelagt i det 19. århundre. I dag er mange av rester og ruiner legge til sin appell.

Vær

Girona har en kjent middelhavsklima. Dens vintre kan være våt, men snø er sjelden. Somrene er tørre og behagelige takk til Middelhavet bris.

tradisjoner

Religiøse feiringer og tradisjoner er en stor del av Gerona. 5. januar Parade av Three Kings finner sted og i løpet av den katolske påske Sesong Holy Week feiringer er rikelig. I april feirer Giroma Gastronomisk Week som er en festlig kulinarisk rettferdig. Andre hendelser feires gjennom hele året.

Sports

Mange kommer til å besøke området og nyte strendene, parker og idrett. Golf er superb og besøkende også delta i dykking, kajakkpadling, båtliv, fjellklatring, fotturer, grotting, fallskjermhopping og varmluftsballong.

kulturelle Activties

Det er mange interessante steder å se som St. Mary-katedralen, den mest eksepsjonelle kirke i Girona. Den arabiske Bath, det jødiske kvarteret, gamle klostre, klostre og andre landemerker er en må se. Ikke gå glipp av Museus d'Art for sin middelalderske og moderne samlinger.

Natteliv, Spise middag

Byen Girona har mange barer, klubber, diskoteker og restauranter. Prøv viner og nyte tapas barer. Prøv den spanske versjonen cannelloni.

Related Posts