Indiske restauranter i Levittown, PA-området

December 10 by admin

Levittown, Pennsylvania er i Bucks County, ca 19 miles nordøst for Philadelphia. For turister er det Levittown området hjem til attraksjoner som Pine Lake Park og Sesame Place. Besøkende til Levittown området har mange spisesteder å velge mellom. Blant disse er indiske restauranter som spenner fra uformell til oppskalere spise sted og serverer både nordlige og sørlige kjøkkenet.

Cafe Bombay

Cafe Bombay er i Bristol, omtrent fem miles fra Levittown (rundt 10 minutter med bil). Menyen begynner med seks forretter som samosas, bakverk fylt med kjøttdeig og erter. En signatur Tree er kadai, en Sind matlaging stil som kombinerer løk, tomater og hvitløk med et utvalg av grønnsaker, lam, kylling eller reker. En annen er vindaloo, en krydret rett fra Goan regionen som kommer med et utvalg av kjøtt. Restauranten bruker ikke mononatriumglutamat (MSG) for noen av sine retter. Til dessert, kan du prøve darjeeling te iskrem. Cafe Bombay serverer middag tirsdager gjennom søndager og stenger hver mandag. Reservasjoner er forespurt. Business casual antrekk er hensiktsmessig. Vegetariske retter er tilgjengelige.

Cafe Bombay

233 Mill St.

Bristol, PA 19007

215-788-4239

cafebombay.biz

Thulasi

Thulasi er i Center Plaza i Bensalem, mindre enn 10 miles fra Levittown (ca 15 minutter med bil). Hver dag, restauranten har en alt-du-kan-spise lunsj buffet som tilbyr et varierende utvalg av tradisjonelle indiske fisk som karri og biryani. Tretten forretter lede middagsmeny, som Ildi, ris karbonader dyppet i linsemel og dampet, deretter fulgt av kokos chutney. En spesialitet av huset er det dosai, en type Sør indisk ris crepe, tilgjengelig i 19 varianter, for eksempel løk eller koriander chutney. Restauranten serverer ikke alkohol, men tillater diners å ta med sin egen vin eller øl å nyte med sine måltider. Thulasi er åpen hver dag til lunsj og middag med unntak av mandager, når restauranten er stengt. Reservasjoner er ikke tatt. Casual antrekk er akseptabelt. Restauranten tilbyr vegetariske alternativer.

Thulasi

2163 Galloway Road

Bensalem, PA 19020

215-244-3000

thulasirestaurant.com

Mirch Masala Fine Indian Cuisine

Mirch Masala Fine Indian Cuisine er også i Bensalem, ca 10 miles fra Levittown (ca 15 minutter med bil). Restauranten har en daglig lunsjbuffet tilgjengelig med både vegetarisk og ikke-vegetarisk mat. Til å begynne måltidet, restauranten tilbyr mer enn 20 forretter, slik som Mirch Masala potli, stekt omsetning bakverk med grønnsaker og krydder. Sjømat elskere kan velge reker balchaw servert med okra i en krydret saus. De som foretrekker lam kan velge pasandra, som er tynt skiver og kokt med hvitløk, yoghurt, løk, chili peppers og valmue-frø. Restauranten har en bring-din-egen øl og vin politikk. Mirch Masala Fine Indian Cuisine serverer lunsj og middag onsdager gjennom mandager og stenger hver tirsdag. Reservasjoner er tillatt. Business casual antrekk er normen. Vegetariske retter er tilgjengelige.

Mirch Masala Fine Indian Cuisine

2088 Street Road

Bensalem, PA 19020

215-633-9141

mirchmasalapa.com

Related Posts